Kyprá, dobre stavaná, tehotná a nádherná! Ashley Graham žiari na titulke Vogue

Hoci je americký magazín Vogue módny časopis, nestáva sa často, aby na jeho titulnej strane pózovala modelka. Po herečkách a speváčkach sa to však znovu jednej podarilo. A vyzerá úchvatne.

07.12.2019 13:00
debata (2)

Šéfredaktorka Anna Wintour sa na obálku prvého vydania budúceho roka, teda januárového čísla, rozhodla umiestniť americkú modelingovú superstar Ashley Grahamovú. Dokonca vo vysokom štádiu tehotenstva.

Tridsaťdvaročná kráska, ktorej kariéru raketovo vystrelila smerom nahor titulná strana magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue, by sa už čoskoro mala dočkať prvého potomka. Svoje tehotenstvo si užíva hrdo a viackrát na sociálnych sieťach zverejnila aj zábery bez retuše, ktoré potešili bežné ženy. So striami, tukom či celulitídou. Pre Vogue však predvádza svoju glamour podobu – v luxusnom plisovanom zlatom kaftane Oscar de la Renta.

Tehotná topmodelka Ashley Graham v bodkovanej... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Tehotná topmodelka Ashley Graham v bodkovanej kreácii na prehliadke v New Yorku. Tehotná topmodelka Ashley Graham v bodkovanej kreácii na prehliadke v New Yorku.

V rozhovore pre magazín, ktorý sa už objavil na webových stránkach, prezradila, že vlastne nevie, aké to je byť štíhla. „Nikdy som štíhla nebola, takže ten pocit nepoznám. Ale ľudia mi zvykli hovoriť, že by som mala zhodiť. Skúsila som asi každú možnú diétu, aká existuje, ale ani jedna nefungovala. Pretože som kypré, dobre stavané a na kukurici odchované dievča z Nebrasky. To som skrátka ja. A akonáhle som to akceptovala, stala som sa omnoho sebavedomejšou a vtedy sa podarilo rozbehnúť aj moju kariéru,“ vyhlásila pre Vogue Graham.

Počas svojej kariéry sa neobmedzila len na modeling a fotenie, ale čoskoro vytvorila aj vlastnú kolekciu plaviek či džínsov. Pôsobí tiež v televízii. Po pôrode prvého dieťaťa, ktorým by mal byť chlapec, si však vraj plánuje oddýchnuť a sústrediť sa na materstvo a rodinu.

Ashley Graham nie je jedinou hviezdou titulnej strany. Americký Vogue sa totiž pre januárové vydanie rozhodol osloviť až štyri známe ženy, matky a vzory. Na ďalšej obálke tak pózuje dizajnérka Stella McCartney so svojimi štyrmi deťmi a na ďalšej režisérka a herečka Greta Gerwig so svojím dieťaťom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #modelka #Vogue #kráska #sexy #Ashley Graham #kyprá

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...