Moderátor Miss Harvey znovu pochybil! Zlé meno pre ďalšiu víťazku...

Moderátor Steve Harvey, ktorý pravidelne sprevádza programom Miss Universe, si v roku 2015 pripísal na svoje profesionálne konto poriadny trapas. Dodnes si ho preň doberajú.

09.12.2019 12:00
Moderátor Steve Harvey po boku krásky... Foto: ,
Moderátor Steve Harvey po boku krásky Paweensuda Drouin z Thajska. Počas súťaže Miss Universe 2019.
debata

Americký moderátor pred pár rokmi omylom uviedol iné meno víťazky súťaže krásy Miss Universe a po pár minútach sa musel opraviť a vziať korunku už natešenej (nepravej) víťazke. A zdá sa, že situácia sa opakuje.

Hoci tento rok sa Harveymu podarilo meno víťaznej krásky, Zozibini Tunzi z Juhoafrickej republiky, podarilo prečítať správne, pomýlil sa pri víťazke inej kategórie. Išlo o súťaž o najlepší národný kostým.

Zozibini Tunzi z Južnej Afriky sa stala  Miss...
Zozibini Tunzi z Južnej Afriky sa stala  Miss...
+6Zozibini Tunzi z Južnej Afriky sa stala  Miss...

„Začiatkom tohto týždňa sa všetky naše súťažiace zúčastnili aj na súťaži o Najkrajší národný kostým. A pozrime sa na víťazku, Miss Filipíny,“ začal Harvey. Opraviť ho musela až samotná víťazka Shweta Sekhon. Ona už totiž o svojom triumfe vedela. „Nie sú to Filipíny, je to Malajzia,“ povedala moderátorovi.

Harvey sa následne snažil celú situáciu vysvetliť a uviedol, že len čítal čítačku, kde bol zle uvedený názov krajiny. „Toto isté mi spravili v roku 2015,“ komentoval Harvey.

Pri samotnej kráľovnej krásy sa však už našťastie nepomýlil. Juhoafrická rodáčka Zozibini Tunzi orazila Madison Andersonovú z Portorika, ktorá skončila druhá a Sofiu Aragónovú z Mexika, ktorá sa umiestnila na tretej priečke. Galavečer Miss Universe si pozrite v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #chyba #Miss Universe #kostým #víťazka #Steve Harvey

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...