Nežná expartnerka DiCapria konečne našla lásku! Toni Garrn sa zasnúbila

Nemecká topmodelka Toni Garrn sa vznáša na obláčiku šťastia.

01.01.2020 00:00
Modelka Toni Garrn na archívnom zábere z... Foto: ,
Modelka Toni Garrn na archívnom zábere z premiéry Under The Gun.
debata

Počas Vianoc sa zasnúbila, no správu prezradila až teraz. „Počas Vianoc ma láska môjho života prekvapila. Kľakol si na kolená a opýtal sa ma, či chcem byť jeho navždy. Zmenil môj život odkedy som ho spoznala a ukázal mi, čo je to skutočná láska. Takže áno, neviem sa dočkať, každý deň môjho života prežiť s tebou.“

27-ročná blondínka sa zasnúbila s hercom Alexom Pettyferom. Správy o ich vzťahu sa začali v médiách objavovať po minuloročnej oscarovej párty Eltona Johna v Los Angeles.

Herec Alex Pettyfer. Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Alex Pettyfer Herec Alex Pettyfer.

Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až teraz.

Nemecká topmodelka Toni Garrn v kreácii Ulyana... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Nemecká topmodelka Toni Garrn v kreácii Ulyana Sergenko Haute Couture. Nemecká topmodelka Toni Garrn v kreácii Ulyana Sergenko Haute Couture.

Rodená Nemka začala svoju kariéru už ako 15-ročná a to rovno pózovaním pre značku Calvin Klein. Okrem iného sa môže pochváliť aj zmluvou s Victoria's Se­cret, pre ktorú začala pracovať v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Toni Garrn

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...