Gachulincová túži byť na plese aj sexy: Ale v rámci bontónu, zdôrazňuje

Nebude to prvýkrát, čo sa modelka Alexandra Gachulincová objaví na Plese v opere. Tento rok však príde prvýkrát už aj so statusom "televíznej celebrity", ktorú jej prinieslo účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome.

10.01.2020 14:02
debata
Topmodelka Alexandra Gachulincová a dizajnér... Foto: Monarch
Alexandra Gachulincová a dizajnér Marcel Holubec Topmodelka Alexandra Gachulincová a dizajnér Marcel Holubec na archívnom zábere.

Dlhonohá blondínka bude už tradične robiť garde návrhárovi Marcelovi Holubcovi, ktorý pre ňu pripravuje aj šaty. Ako prezradila, plne mu dôveruje a ako každý rok, aj tento necháva výber strihu a samotné kreovanie na neho.

„Samozrejme, že ja mu do toho trochu „pofrflem“ a poviem mu napríklad, aká farba sa mi páči. Predstava návrhára sa musí samozrejme spojiť s predstavou ženy, klientky,“ uviedla pre médiá Gachulincová.

„Šaty budú výnimočné, určite budú rafinované a ženské, v rámci možnosti sexi, no tak aby to nikoho neurážalo a bolo to vhodné na túto príležitosť,“ uviedla na margo tohtoročnej róby Gachulincová.

Marcel Holubec, ktorý minulý rok do opery obliekal aj moderátorku podujatia Luciu Hurajovú, prezradil, že tento rok vybral pre krásku červenú farbu. Výsledok však uvidia hostia až v sobotu večer na dvadsiatom ročníku plesového podujatia, ktoré v rámci svojho charitatívneho rozmeru aj tento rok bude zbierať financie na podporu inkluzívneho vzdelávania.

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Ples v opere #Marcel Holubec #Alexandra Gachulincová

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....