Neskutočne sexi! Tieto šaty na štíhlom tele Iriny Shayk doslova spievali

Irina Shayk aktuálne vymenila Los Angeles za Paríž, aby sa stala hviezdou mól počas týždňa módy. Po ruskej topmodelke chňaplo hneď niekoľko prestížnych značiek.

24.01.2020 00:00
Irina Shayk Foto:
Modelka Irina Shayk počas prehliadky Jean Paul Gaultier Haute Couture v Paríži.
debata

Okrem iného sa počas týždňa ukázala na šou dizajnéra Jeana Paula Gaultiera, ktorý v stredu v Paríži usporiadal svoju vopred ohlásenú poslednú prehliadku po 50 rokoch kariéry v módnom biznise. Ako 67-ročný návrhár avizoval, rozlúčku chcel poňať vo veľkom štýle a to sa mu aj podarilo. Niet preto divu, že na pódiu sa predviedli krásky ako Gigi Hadid, Karlie Kloss či už spomínaná Irina Shayk.

Modelka Irina Shayk počas prehliadky Jean Paul... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Irina Shayk Modelka Irina Shayk počas prehliadky Jean Paul Gaultier Haute Couture v Paríži.

Tá na sebe mala naozaj vyzývavý model korzetových šiat, ktoré na jej dokonale štíhlej postavičke priam „spievali“. Model dopĺňali hravé pančušky, ktoré zdobila potlač Eiffelovej veže na ich zadnej časti. Model dotvárali aj saténom potiahnuté lodičky na vysokom podpätku, ktoré štíhlym nohám slávnej hnedovlásky opticky dodávali ešte pár centimetrov navyše.

Šaty odkazovali na slávny model americkej speváčky Madonny, jej známeho korzetu so špicatou podprsenkou, ktorý pre ňu vytvoril práve Gaultier.

Nebola to jediná prehliadka, počas ktorej sa dala na pódiu vidieť sexi Ruska, začiatkom týždňa predvádzala aj pre módny dom Valentino.

Pri pohľade na krásnu Irinu sa len ťažko verí, že oficiálne je stále single. V lete sa jej rozpadol vzťah s americkým hercom Bradleym Cooperom, s ktorým má dcéru Leu De Seine, ktorá sa narodila v marci 2017. Prominentný vzťah stroskotal po štyroch spoločných rokoch.

Modelka na záverečnej prehliadke ateliéru Jean...
Modelka Irina Shayk počas prehliadky Jean Paul...
+14Americká topmodelka Karlie Kloss na záverečnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Paríž

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...