Obdarená komička aj usmiata Heidi Klum! Hviezdy si vyrazili za módou

Týždeň módy v New Yorku odštartoval charitatívnym gala amFAR a potom sa už do práce pustili aj známi dizajnéri. Medzi prvými prezentoval novú kolekciu Christian Siriano.

08.02.2020 08:00
debata
Zľava: Herečka Leslie Jones, televízna osobnosť... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Zľava: Herečka Leslie Jones, televízna osobnosť Heidi Klum a herečka Rachel Bilson sa usadili do prvého radu. Zľava: Herečka Leslie Jones, televízna osobnosť Heidi Klum a herečka Rachel Bilson sa usadili do prvého radu.

Jeden z účastníkov televíznej reality-šou Project Runway, ktorý vďaka víťazstvu v nej postavil vlastný biznis s tvorbou kolekcií, sa teší záujmu známych tvárí. Nechýbali ani tentoraz.

Do prvého radu sa usadili herečky Alicia Silverstone či Angela Sarafayan. Pozornosť však pútala aj komička Leslie Jones, známa z projektu Saturday Night Live. Siriano je známy tým, že rád oblieka aj plnšie dámy. Na jeho prehliadkach nikdy nechýbajú modelky s krivkami a Jones patrí k jeho verným zákazníčkam. Vo štvrtok podvečer sa posadila k hviezdnym kolegyniam v nohavicovom kostýme od Siriana. A s poriadne odvážnym dekoltom.

Modelka Coco Rocha na prehliadke značky...
Zľava: Herečky Angela Sarafyan, Alicia...
+3Modelka na prehliadke ateliéru Christian Siriano.

Medzi hosťami podujatia sa objavila tento rok aj nemecká rodáčka Heidi Klum, ktorú mimochodom Siriano dobre pozná práve zo šou Project Runway. Tú kedysi Klum moderovala a sprevádzala divákov niekoľkými sezónami úspešného projektu.

Tváre v ňom sa však napokon zmenili. Klum spoločne s módnym odborníkom Timom Gunnom oznámili pred časom, že vytvoria vlastný projekt zameraný na kreatívny priemysel odevného dizajnu. V Project Runway sa role sprievodkyne a tiež porotkyne zhostila iná známa modelka, Američanka Karlie Kloss.

zväčšiť Modelka Coco Rocha na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, John Minchillo
Modelka Coco Rocha na prehliadke značky Christian Siriano. Modelka Coco Rocha na prehliadke značky Christian Siriano.

Svet módnych nadšencov však momentálne najviac zaujal konkurenčný projekt stanice Netflix, pod názvom Next in Fashion. V ňom je jednou z tvárí a porotkýň Alexa Chung. Mimochodom, ani ona nechýbala medzi Sirianovými „vernými“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Heidi Klum #herečka #Christian Siriano #Leslie Jones

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...