Miley Cyrus na móle! Všetky krásky zahalené, ona v podprsenke ukázala svaly

S módou koketovala už dlho. A v stredu večer sa speváčka a herečka Miley Cyrus objavila ako modelka na prehliadke Marca Jacobsa v New Yorku.

13.02.2020 11:25
debata
Speváčka Miley Cyrus sa objavila na prehliadke... Foto: WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka Miley Cyrus sa objavila na prehliadke dizajnéra Marca Jacobsa v New Yorku. Speváčka Miley Cyrus sa objavila na prehliadke dizajnéra Marca Jacobsa v New Yorku.

Niekdajšia hviezda hitu Hannah Montana má za sebou búrlivé roky aj pár mesiacov pokojnejšieho manželstva s hercom Liamom Hemsworthom. Po ich prekvapivom rozchode sa však pustila do viacerých pracovných projektov.

Účasť na módnej šou Marca Jacobsa bola skôr kamarátskou službou pre tvorcu, s ktorým Cyrus viackrát spolupracovala. Určite však túto možnosť nepodcenila. Pred objektívmi sa totiž objavila v jednom z odhaľujúcejších kúskov a ukázala svetu svoje vypracované pevné brušné svaly.

Modelka predvádza jednu z kreácii v rámci...
Modelka predvádza jednu z kreácii v rámci...
+9Speváčka Miley Cyrus sa objavila na prehliadke...

Cyrusovú poslal návrhár na mólo v kombinácii širších čiernych nohavíc a podprsenkového topu, speváčka zvládla pózovanie aj chôdzu modelky bez ostychu a na jednotku. V záplave ostatných modeliek vyčnievala aj tým, že bola najmodernejšia a najpunkovejšia. Zvyšok kolekcie bol totiž výrazne ovplyvnený estetikou americkej módy 60-tych rokov, v ktorých bola módnou ikonou Jackie Kennedy.

Na móle sa počas jednej z posledných prehliadok týždňa módy v New Yorku predviedla aj Kaia Gerber, sestry Bella a Gigi Hadidové či veteránka Liya Kebede.

Modelka Kaia Gerber predvádza jednu z kreácii v... Foto: SITA/AP, Bebeto Matthews
Kaia Gerber Modelka Kaia Gerber predvádza jednu z kreácii v rámci kolekcie Marc Jacobs Jeseň/Zima 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #prehliadka #Miley Cyrus #Marc Jacobs

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...