Gigi, Bella aj Kaia! Hriešne sexi ako Mária Antoinetta. Nestraťte pre ne hlavu...

S módou sa vždy hral. A inak neurobil dizajnér Jeremy Scott ani pri najnovšej kolekcii pre módny dom Moschino. Zašiel si až do čias Márie Antoinetty!

21.02.2020 13:00
debata
Topmodelka Kaia Gerber na milánskej prehliadke... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Fashion F/W 20/21 Moschino Topmodelka Kaia Gerber na milánskej prehliadke značky Moschino Jeseň/Zima 2020.

Nová kolekcia odevného domu, ktorú prezentovali vo štvrtok večer v Miláne, čerpala jasnú inšpiráciu z čias francúzskeho baroka, estetiky kráľovského dvora a neslávne známej Márie Antoinetty, ktorá skončila pod gilotínou. Samozrejme, Scott dal všetkým odevom moderný nádych a hravý nápad.

Model Gigi Hadid na milánskej prehliadke značky...
Modelka Stella Maxwell na milánskej prehliadke...
+4Topmodelka Kaia Gerber na milánskej prehliadke...

Na kožených bundách sa objavila zlaté barokové výšivky anjelov trúbiacich do anjelskych trúb. Scott sa pohral s efektom vystužených barokových sukní, ktoré však skrátil do minidĺžky. A doplnil ich sexy vysokými čižmami nad kolená – šnurovacími či nazúvacími. Na pomoc si vo štvrtok večer vzal aj tie najslávnejšie krásky.

Na móle sa postupne objavili všetky vychytené mená súčasnej modelingovej brandže – azda s výnimkou Kendall Jennerovej, tá na prehliadke chýbala. Neplatilo to však pre sestry Gigi a Bellu Hadidové, Irinu Shaykovú či Kaiu Gerberovú – krásky, ktoré zvládli na jednotku aj hravú prezentáciu v historickom duchu.

Topmodelka Bella Hadid na milánskej prehliadke... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Modelka na milánskej prehliadke značky Moschino Jeseň/Zima 2020. Topmodelka Bella Hadid na milánskej prehliadke značky Moschino Jeseň/Zima 2020.

Milánsky týždeň módy sa začal v stredu a odvtedy stihol predstaviť niekoľko nových kolekcií, medzi ktorými zaujala tiež napríklad prehliadka Fendi či Prada. Do konca týždňa čaká ešte zástupcov módnej brandže niekoľko očakávaných mien, medzi nimi napríklad Versace, Armani či Dolce & Gabbana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Miláno #Mária Antoinetta #Kaia Gerber #Gigi Hadid #Moschino #Bella Hadid

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...