Němcová ukázala synčeka! Pôrod si vysnívala inak, napokon je vďačná modernej medicíne

Koncom novembra sa česká topmodelka Petra Němcová stala ako 40-ročná po prvý raz mamou.

25.02.2020 11:00
debata

Na svet priviedla chlapčeka, ktorý dostal meno Bondi. Modelka vtedy napísala, že chlapec prišiel na svet „nečakane“ v 34. týždni."

Svoj 3-mesačný poklad modelka aktuálne ukázala na titulke magazínu Hello!, pred objektívom pózuje spolu s manželom, Benjaminom Larretchom. „Je nám potešením, že sa s vami môžeme podeliť o prvé zábery nášho syna. Dozviete sa viac o tom, ako rozžiaril naše životy,“ napísala slávna česká rodáčka k zverejnenému záberu s odkazom na rozhovor v magazíne.

Pre Hello! zároveň porozprávala aj o pôrode. Dieťatko prišlo na svet za dramatických okolností cisárskm rezom, 6 týždňov pred plánovaným termínom. „Po celý čas sme plánovali čo najprirodzenejší príchod nášho potomka na svet, bez liekov. Napokon sa to všetko skončilo s pomocou modernej medicíny, aby bolo naše dieťa zachránené a my nemôžeme byť vďačnejší,“ opísala Němcová a dodala: „Dúfali sme, že všetko bude úplne prirodzené, ale napokon nám osud rozdal iné karty,“ dodala.

V lete 2019 sa rodáčka z Karvinej v Sedone, v americkom štáte Arizona, vydala za francúzsko-venezuelského podnikateľa Benjamina Larretcha a o niečo neskôr na Instagrame informovala, že čaká dieťa.

Němcová začala kariéru v modelingu v 16 rokoch. V roku 2004 zažila v Thajsku cunami, ktoré neprežil jej vtedajší priateľ, módny fotograf Simon Atlee. Pod vplyvom tejto skúsenosti založila charitatívnu organizáciu na pomoc obetiam prírodných katastrof.

Němcová pracovala pre najznámejšie módne a kozmetické značky, objavila sa na titulnej stránke popredných časopisov venujúcich sa móde a životnému štýlu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Němcová

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....