Krásna Bella Hadid tasila zbrane v Paríži! Najprv odhalený dekolt, potom dýku

Nebojí sa provokovať a pre profesiu modelky je ochotná urobiť naozaj dosť. Topmodelka Bella Hadid absolvovala počas víkendu niekoľko módnych šou. U Vivienne Westwoodovej sa dokonca odhalila.

02.03.2020 11:39
debata
Topmodelka Bella Hadid počas prehliadky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Topmodelka Bella Hadid počas prehliadky Vivienne Westwood v Paríži predviedla odvážny model. Topmodelka Bella Hadid počas prehliadky Vivienne Westwood v Paríži predviedla odvážny model.

Dvadsaťtriročná modelka sa objavila na parížskej módnej prehliadke slávnej britskej dizajnérky v dvoch rozdielnych kreáciách. Záujem vzbudila najmä biela kreácia z priehľadnej jemnej čipky a tylu, ktorá odhalila Hadidovej poprsie.

Pod tenučkou priehľadnou látkou sa črtali jej intímne partie, no celkový dojem pôsobil zvodne a pritom dramaticky. Okolo pásy mala Bella Hadid opásanú dýku, ktorá následne počas pózovania fotografom povytiahla z púdzra. Žiaden „módny atentát“ sa však nekonal.

Mladšiu sestru topmodelky Gigi Hadidovej angažoval počas uplynulého týždňa aj dizajnér Virgil Abloh pre svoju prehliadku novej kolekcie značky Off-White. V tomto prípade sa dokonca medzi modelkami objavila celá ženská časť rodiny Hadidových. Okrem Belly predvádzala totiž aj jej spomenutá sestra Gigi a tiež mama Yolanda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #poprsie #priehľadná #Vivienne Westwood #Bella Hadid

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...