Kde nechala podprsenku? Speváčka Monae naostro a rovno v prvom rade!

Zvyčajne patrí medzi najzahalenejšie celebrity na červenom koberci a preto jej voľba poriadne prekvapila. Speváčka Janelle Monaé sa totiž vybrala na prehliadku Chanel bez spodnej bielizne.

04.03.2020 00:00
debata
Speváčka Janelle Monae na prehliadke Chanel. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Speváčka Janelle Monae na prehliadke Chanel. Speváčka Janelle Monae na prehliadke Chanel.

Samozrejme, nečakajte hviezdu v Evinom rúchu. Monaé, ktorá je dlhoročnou klientkou značky Chanel, sa objavila v čiernobielom tvídovom saku z jej dielne. Akurát pod ním nemala oblečené vôbec nič.

Speváčka sa usadila do prvého radu, kde po jej boku sedelo viacero známych osobností. Málokto z nich, a rovnako málokto z fotografov, však mohol prehliadnuť, že pod jej sakom chýba akýkoľvek ďalší odev. Nahá koža a obliny poprsia, kus odevu však starostlivo poistený lepiacimi páskami na holom tele.

Zľava: Herečky Isabelle Asjani, Anna Mouglalis,...
Americká speváčka Janelle Monae na prehliadke...
+15Modelka Cindy Bruna a spevák Usher pózujú...

Aj vzhľadom na fakt, že u 34-ročnej speváčky a herečky je zvykom skôr originálna, no zahaľujúca móda, bol tento styling skutočným prekvapením. Dôležité je však, či sa cítila komfortne ona sama. A podľa záberov z utorňajšej prezentácie Chanel sa zdá, že áno.

Monaé sa pritom v mekke módy nachádza už niekoľko dní a zúčastnila sa aj na ďalších prehliadkach známych návrhárov či módnych ateliérov, medzi nimi napríklad Valentino, Vivienne Westwood či Stella McCartney a Balmain. Na prehliadkach kolekcií na sezónu Jeseň-Zima 2020 sa zúčastnili aj ďalšie celebrity, viac ich nájdete v galérii.

Herečka a speváčka Janelle Monae pred... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka a speváčka Janelle Monae pred prehliadkou Vivienne Westwood. Herečka a speváčka Janelle Monae pred prehliadkou Vivienne Westwood.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #naostro #Chanel #Janelle Monaé #prvý rad

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....