Sexi krivky v mini-bikinách! Izolácia pre túto krásnu mamičku zatiaľ neplatí...

Známa modelka Candice Swanepoel zatiaľ nepatrí medzi tých, ktorí by trávili dni v domácej izolácii. Ešte v pondelok ju objektívy paparazzov zachytili na pláži. Vyrazila si tam so synom.

19.03.2020 00:00
debata (5)
Modelka Candice Swanepoel so starším zo svojich... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Modelka Candice Swanepoel so starším zo svojich dvoch synov strávila začiatok týždňa na pláži. Modelka Candice Swanepoel so starším zo svojich dvoch synov strávila začiatok týždňa na pláži.

Juhoafrická rodáčka, ktorá v minulosti bola jednou z kľúčových tvárí značky Victoria's Secret, sa objavila na pláži v typickej plážovej garderóbe. Miniatúrne dvojdielne bikiny zakryli len to najnutnejšie a nechali vyniknúť štíhlu a vysokú postavu modelky.

Tridsaťjedenročná Swanepoel je už dvojnásobnou mamou, ale necelé dva roky je zároveň aj slobodnou mamičkou. S expartnerom Hermannom Nicolim, ktorý je otcom oboch jej detí, sa totiž rozišli v rovnaký rok, ako sa narodil modelkin druhý syn Ariel.

Na pomerne vyľudnenej pláži zachytili objektívy topmodelku v spoločnosti staršieho syna menom Anaca. Ten sa zabával na pobreží, hral sa v piesku a starostlivá mama ho jedným okom neustále sledovala. Následne syna vzala do náručia a odniesla smerom k ležadlám.

Modelka Candice Swanepoel na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Modelka Candice Swanepoel v kreácii Philosophy di Lorenzo Serafini. Modelka Candice Swanepoel na archívnom zábere.

Modelka sa v posledných mesiacoch viac sústredila na vlastné podnikateľské aktivity. Medzi ne patrí dizajn plaviek, ktoré majú vznikať s ohľadom na životné prostredie. Celkovo sa blondínka snaží pristupovať k životu veľmi ekologicky a vyzýva k tomu aj viac ako 14 miliónov sledovateľov na profile na Instagrame.

V súčasnej situácii, keď sa po celom svete používajú jednorazové rúška či plastové rukavice budú však asi snahy o ochranu planéty poriadne zaťažkávajúcou skúškou.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #garderóba #Candice Swanepoel #izolácia

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...