Práca nie je, topmodelka Windsor aspoň venčí... Ale v podprsenke!

Život v šoubiznise sa v týchto dňoch výrazne utlmil a niektoré profesie majú odložené pracovné povinnosti na neurčito. To však neznamená, že by rezignovali na každodenné činnosti. Platí to aj pre topmodelku Devon Windsorovú.

27.03.2020 00:00
debata (3)
Topmodelka Devon Windsor a jej manžel Johnny... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Topmodelka Devon Windsor a jej manžel Johnny Barbara na prechádzke so psom. Topmodelka Devon Windsor a jej manžel Johnny Barbara na prechádzke so psom.

Krásku, ktorá sa objavila viackrát v kampani značky Victoria's Secret, zachytili objektívy na ulici v Miami, kde venčila svojho štvornohého miláčika. Aj spoločne so životným partnerom, manželom Johhnym Barbarom.

Čo však zaujalo asi najviac, bol fakt, že dlhonohá štíhla blondínka si nerobila žiadne starosti s prehnaným obliekaním. Do ulíc vyrazila v legínsach a športovej podprsenke, ktoré len zvýraznili jej modelkovské proporcie a miery.

Modelka Devon Windsor. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Devon Windsor. Modelka Devon Windsor.

Dvadsaťšesťročná Windsor je podobne ako ďalšie jej kolegyne momentálne na neurčitej „dovolenke“. Módne produkcie sú pozastavené a otázne je, ako to bude napríklad s fotením katalógov či kampaní na ďalšiu sezónu. Rovnako sa obmedzili fotenia pre módne magazíny. Keďže však blondínka patrí medzi najlepšie platené krásky v brandži a zároveň sa aj „dobre“ vydala, keďže jej manžel je úspešný podnikateľ, asi pár mesiacov prečká bez ujmy.

Mimochodom, len pár týždňov pred štartom epidémie koronavírusu stihla nafotiť kampaň pre značku Victoria's Secret aj 49-ročná česká modelka Daniela Peštová. Zábery z nej si môžete pozrieť tu, vyzerá skutočne úžasne.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #podprsenka #venčenie #Devon Windsor

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...