Schiffer spomína: Toto sa dialo s mojou spodnou bielizňou v čase najväčšej slávy

Claudia Schiffer patrila v ére 90-tych rokov k obdivovaným topmodelkám.

01.04.2020 10:30
Niekdajšia supermodelka Claudia Schiffer na... Foto: ,
Niekdajšia supermodelka Claudia Schiffer.
debata

Spolu s hviezdami ako Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista a Tatjana Patitz patrili vo svojej dobe k najslávnejším ženám planéty. O tomto období sa blond Nemka, ktorá tento rok v auguste oslávili 50-ku, rozhovorila aj pre májové vydanie magazínu Elle, ktorého titulku aktuálne zdobí. Vtipné priznanie odznelo aj na tému jej spodnej bielizne.

„Keď som bola na móle a následne som sa vrátila do šatne, moja spodná bielizeň bola vždy fuč – podprsenka, nohavičky … všetko bolo preč!,“ opísala. Tieto jej kúsky tak často končili v rukách ľudí, ktorí pracovali v jej okolí. Každý sa chcel dostať aspoň k niečomu, čo patrilo slávnej Claudii, spodnú bielizeň nevynímajúc.

Rok 1997: Topmodelka Claudia Schiffer. Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 1997: Claudia Schiffer Rok 1997: Topmodelka Claudia Schiffer.

V 90-roch sa totiž cítili topmodelky ako rockové hviezdy, čo potvrdila aj slávna blondínka. „Bolo to neuveriteľné… Bolo to, akoby sme boli rockovými hviezdami. Ani do auta sme nemohli nastúpiť, kým nám ochranka neurobila cestičku. Ľudia vyrezávali otvory do stanov počas prehliadok, aby nás aspoň takto videli a odfotografovali. Stále sme potrebovali ochranku,“ dodala.

Dnes žije niekdajšia topmodelka inak – v roku 2002 sa postavila pred oltár s producentom a režisérom Matthewom Vaughnom, spoločne vychovávajú tri deti a žijú v blízkosti Londýna. Záujmu médií sa skôr vyhýba a užíva si život v ústraní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer #modelka #spodná bielizeň

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...