Pôjde v jej stopách! 15-ročnú dcéru Heidi Klumovej priťahuje modeling

Leni je najstaršia spomedzi štyroch potomkov slávnej modelky Heidi Klumovej.

05.04.2020 00:00
"America's Got Talent" Season 15 Red Carpet Foto: ,
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum.
debata

Heidi Klum, slávna nemecká rodáčka, o svojich potomkoch médiám hovorí zriedka. Teraz sa však rozhovorila o svojej dcére Leni. Má 15 rokov a ako sa zdá, túži sa vybrať v šľapajach svojej slávnej mamy, modelky Heidi Klumovej.

Len pred časom si 15-ročná školáčka zriadila účet na Instagrame, ktorý za krátky čas začalo sledovať 100 000 ľudí. Leni na ňom zverejnila len zopár záberov jedla či svojej mamy a jej manžela, Toma Kaulitza. Zverejnila aj jednu fotografiu, na ktorej pózuje pred objektívom fotografa. Ide o čierno-biely záber, ani na ňom však nie je tvár Leni Klumovej vidieť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@derekkettela

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Klum (@leniklum),

„Zatiaľ je Leni jediná, kto sa chce vydať v mojich stopách,“ povedala Klum pre magazín People. Leni opísala ako nezávislú osobu, ktorá musí robiť veci po svojom, ale ako dodala, módny svet ju priťahuje. Ako 46-ročná Klum dodala, Leni to nebude mať ľahké, módny biznis je „tvrdý chlebíček“. „Odkedy som v roku 1992 začala, mnohé veci sa zmenili.“

Heidi Klum je manželkou muzikanta Toma Kaulitza, do ich manželstva si „priniesla“ štyri deti – Leni (15), Henryho (14), Johana (12) a Lou (9). Tri deti má s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. S dcérou však vzťah neudržiava.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Heidi Klum

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...