Cindy Crawford o stretnutí s princeznou Dianou: Jej slová hovoria za všetko

49-ročná Naomi Campbell má na svojom YouTube novú šou s názvom „No Filter With Naomi“, v ktorej prostredníctvom živého chatu hovorí s hviezdami.

10.04.2020 10:10
debata

Jej prvým hosťom bola kolegyňa Cindy Crawford (54). Slávna Američanka si zaspomínala aj na stretnutie s princeznou Dianou.

Princ William bol totiž ako tínedžer veľký obdivovateľ slávnych supermodeliek a tak sa postarali o veľké prekvapenie, keď mal asi 13 rokov. Do paláca prišla spolu s kolegyňami Claudiou Schiffer a Christy Turlington. „Boli sme už tam, keď sa vrátil zo školy. Bol fakt zlatý,“ opísala Crawford. O tri roky nato ju opäť pozvali do Kensingtonského paláca. Campbell sa jej opýtala, či sa pri pohľade na ňu princ William červenal: „Tak to si už nepamätám, ale červenala som sa ja. Bola som celkom vystrašená pred stretnutím s Dianou, no ona bola taká uvoľnená,“ opísala a dodala: „Cítila som sa ako na návšteve u priateľky. Diana mala na sebe džínsy a kašmírový sveter. Vyžarovala okolo seba čosi upokojujúce.“

Podľa jej vyjadrení sa s ňou princezná Diana bavila veľmi otvorene a príjemne. „Bolo to nesmierne milé. Úžasný deň a krásna spomienka.“ Aj Campbell si na Dianu spomenula a uviedla, aká je poctená, že ju mohla spoznať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Remembering this inspiring woman today. This photo was taken at Kensington Palace. Princess Diana had somehow got the number to my office and called herself to ask for me. My assistant was in shock! We finally connected and she asked if the next time I was in London I would come by for tea — I think Prince William was just starting to notice models and she thought it would be a cute surprise for him and Prince Harry. I was nervous and didn't know what to wear, but remember as soon as she came into the room and we started talking, it was like talking to a girlfriend. She was a class act and showed us all what a modern day princess should be. Rest In Peace #PrincessDiana. #TBT

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford),

Na zosnulú princeznú Dianu si Crawford zaspomínala už aj v minulosti, pri príležitosti smutného výročia jej úmrtia, kedy zverejnila spoločnú fotografiu ku ktorej napísala: „Pamätám si ako dnes na túto inšpirujúcu ženu. Fotografia vznikla v Kensingtonskom paláci. Princezná Diana nejako získala moje číslo a osobne zavolala do mojej kancelárie, aby sa na niečo opýtala. Moja asistentka bola v šoku! Keď sa nám konečne osobne podarilo spojiť, tak ma pozvala na čaj, keď opäť budem v Londýne. Myslím si, že princ William si vtedy začal všímať modelky a chcela prekvapiť jeho aj princa Harryho,“ opísala Crawford.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #princezná Diana #Cindy Crawford

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...