Takto vyzerala Crawford na prvom výlete s manželom! Veľa toho na sebe nemala

Cindy Crawford je šťastne vydatá za Rande Gerbera (57) vyše 20 rokov, čo je na šoubiznis naozaj slušné číslo.

21.04.2020 00:00
debata

54-ročná hviezda predvádzacích mól si na svojom Instagrame zaspomínala na začiatky ich lásky – zverejnila fotografiu z ich prvého spoločného výletu, ktorý absolvovali v roku 1994. O štyri roky potom sa dvojica postavila spoločne pred oltár.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our first trip, 1994 ☀️ @stephaniejcoffey put me up me to the #firstdatechallenge... I think this counts!

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford),

Párik sa na spoločnom zábere z minulosti k sebe túli na pláži, slávna Američanka má na sebe bikiny. Spoločná fotografia vznikla v čase najväčšej modelkinej slávy, ktorú prežívala práve v 90-tych rokoch. Pred Gerberom bola Crawford manželkou amerického herca Richarda Gereho.

Pred oltár sa Crawford a Gerber postavili na Bahamách. Pred Gerberom bola niekdajšia supermodelka vydatá za už spomenutého herca Richarda Gereho, ich manželstvo trvalo od roku 1991 do roku 1995. Za Rande Gerbera sa Crawford vydala 29. mája 1998, pár spoločne vychováva dve deti. Z ich dcéry Kaiy (18) sa medzičasom stala úspešná a vyhľadávaná modelka. Syn Presley má o dva roky viac ako jeho krásna sestra, rodina žije v Malibu.

Crawford patrí medzi celebrity, ktoré sú na Instagrame naozaj aktívne. Svojich 4,7 milióna fanúšikov pravidelne „zásobuje“ nielen fotografiami z minulosti, ale aj tými aktuálnymi, zábery s manželom, podnikateľom Rande Gerberom, medzi nimi nechýbajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Rande Gerber

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...