Konečne! Takýto záber doposiaľ Heidi Klum nezverejnila, pozrite sa

Modelka Heidi Klum (46) na svoje fotografie skúpa rozhodne nie je.

22.04.2020 00:00
"America's Got Talent" Season 15 Red Carpet Foto: ,
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum.
debata

Dokonca ani na tie šteklivejšie… Ale svoje ratolesti – Leni (15), Lou (10), Johan (13) a Henryho (14) svojim fanúšikom, ktorých má na Instagrame vyše 7 miliónov, neukazuje. Výnimku urobila slávna nemecká rodáčka až teraz. Na fotografii pózuje nielen s manželom, muzikantom Tomom Kaulitzom, ale aj jej ratolesťami. Všetci však majú na tvárach rúška. Na zábere tak pózuje celá rodinka slávnej celebrity, nechýbajú ani ich dva psy – všetci si spoločne užívajú pobyt v prírode.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Len pred časom si profil na Instagrame vytvorila jej najstaršia dcéra, 15-ročná Leni. Za krátky čas ho začalo sledovať 109 000 ľudí. Ako Klum priznala v rozhovore pre magazín People, Leni sa zrejme vydá v jej stopách, láka ju modeling. Ako 46-ročná Klum dodala, Leni to nebude mať ľahké, módny biznis je „tvrdý chlebíček“. „Odkedy som v roku 1992 začala, mnohé veci sa zmenili.“

Heidi Klum je manželkou muzikanta Toma Kaulitza, do ich manželstva si „priniesla“ štyri deti – Leni (15), Henryho (14), Johana (13) a Lou (10). Tri deti má s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. S dcérou však vzťah neudržiava.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...