Ex-milenka Cyrusovej aj sexy anjelik v bielizni! Stella Maxwell oslavuje, pozrite sa

Patrí medzi najvýraznejšie a najžiadanejšie modelky súčasnosti. A nič na tom nemení ani jej, v podstate pre modeling už dôchodkový vek. Stella Maxwell oslavuje tridsať.

15.05.2020 00:00
debata
Topmodelka Stella Maxwell na premietaní... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Topmodelka Stella Maxwell na premietaní Victoria's Secret 2018 Fashion Show v New Yorku. Topmodelka Stella Maxwell na premietaní Victoria's Secret 2018 Fashion Show v New Yorku.

Rodáčka z Bruselu sa narodila do rodiny diplomata a práve v belgickej metropole strávila väčšinu svojho detstva až do obdobia 13 rokov. Následne sa s celou rodinou presťahovali najprv do Austrálie a následne na Nový Zéland, kde ju objavili ako modelingovú nádej.

Predpoklady agentov z modelingovej agentúry sa ukázali ako pravdivé. Takmer 180 centimetrov vysoká blondínka zaujala svet módy takmer okamžite a popri komerčných kampaniach pre značky ako Roberto Cavalli, Alexander McQueen či Topshop, sa presadila aj v časopisoch či na prehliadkových mólach. Dodnes s ňou s obľubou spolupracujú značky ako Moschino či Versace, no predvádzala kolekcie aj pre Chanel, Fendi či Miu Miu.

Stella Maxwell na prehliadke Victoria´s Secret...
Dizajnér Jeremy Scott a topmodelka Stella...
+12Topmodelka Stella Maxwell prišla na vyhlásenie...

V roku 2014 zaznamenala Maxwellovej kariéra veľký zlom, keď sa prvýkrát objavila na výročnej prehliadke značky Victoria's Secret. Odvtedy sa na nej objavovala so železnou pravidelnosťou a rovnako nadviazala spoluprácu s výrobcom dámskej bielizne a plaviek ako jedna z kľúčových tvárí – „anjelikov“.

V súkromí Stella, ktorá je najmladšia zo štyroch súrodencov, až taký anjelik nebude. Paparazzovia ju viackrát zachytili pri nočných záťahoch alebo žúroch. Rozhodne nie je hanblivá a aj na spoločenských akciách sa viackrát objavila v poriadne odvážnych kúskoch.

Modelka Stella Maxwell na milánskej prehliadke... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Fashion F/W 20/21 Moschino Modelka Stella Maxwell na milánskej prehliadke značky Moschino Jeseň/Zima 2020.

Maxwellovú tiež bulvár vníma v súvislosti s jej súkromným životom, ktorý je pomerne pestrý. V minulosti tvorila pár so speváčkou Miley Cyrusovou a neskôr ju nahradila inou známou hviezdou – herečkou Kristen Stewartovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Victoria´s Secret #tridsať #Stella Maxwell #jubileá hviezd

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...