Alena Šeredová sa ako 42-ročná dočkala! Priviedla na svet dcérku

K dvom synom, ktorých otcom je Gianluigi Buffon, pribudla malá princezná.

20.05.2020 07:56
Alena Šeredová Foto: ,
Česká modelka Alena Šeredová.
debata

Česká modelka Alena Šeredová sa ako 42-ročná stala opäť mamou. Novinku zverejnila na Instagrame, kde ju sleduje vyše pol milióna fanúšikov. Na zábere je malá ručička jej dcérky, ako drží svoju mamu. Šeredová má na ruke zlatý prsteň s nápisom „Mom“. K fotografii slávna Češka napísala: „Niekedy sa plnia sny. Vitaj, princezná“. K šťastnej správe už Šeredovej stihli zablahoželať jej kolegyne ako Tereza Maxová, Daniela Peštová či Pavlína Němcová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A volte i sogni si avverano ❤️ Benvenuta principessa Vítej princezno ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

Niekdajšia účastníčka súťaže krásy, ktorá sa presadila v Taliansku, je tak už trojnásobnou mamou. K dvom synom, Davidovi Lee (10) a Louisovi Thomasovi (12), ktorých otcom je Šeredovej bývalý manžel – futbalový brankár Gianluigi Buffon, tak pribudla vytúžená dcérka. Otcom malej princeznej je modelkin nový partner, taliansky boháč Alessandro Nasi (46).

Pred pár týždňami ešte modelka priznala obavy z pôrodu, keďže s rodinou žije v Turíne. Trápil ju najmä fakt, že dieťa má porodiť v Taliansku, ktoré bolo ešte pred pár týždňami najviac postihnutou krajinou v rámci pandémie koronavírusu. "Najviac nakazených ľudí aj lekárov je, samozrejme, v nemocniciach,“ komentovala Šeredová pre Óčko Star.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mi vizia sempre ❤️ #rozmazlovani @agn1974

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

Šeredová je v Taliansku sledovanou celebritou. Za slávneho futbalového brankára, Gianluigiho Buffona, sa vydala v roku 2011, kedy už spolu mali dve deti. Česká modelka sa dala so známym športovcom dohromady v roku 2005. Ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2014, kedy sa prevalila Buffonova nevera. Od roku 2014 je jej partnerom už spomínaný taliansky milionár Alessandro Nasi (46).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcérka #Alena Šeredová

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...