Skok v čase? Minimálne 25 rokov! Peštová takmer nahá v posteli však ohúri

Česká topmodelka Daniela Peštová už čoskoro oslávi poriadne okrúhle jubileum. Matka troch detí však aj po rokoch v brandži dokáže vyraziť dych.

26.05.2020 12:00
debata (1)

Podarilo sa jej to aj počas uplynulého víkendu, keď 49-ročná blondínka zverejnila na svojom Instagrame šteklivý záber z postele. Peštová na ňom pózuje len v spodnej bielizni, v ruke knihe, do ktorej je začítaná, spodná bielizen vyzerá (aspoň od pása nahor) tak, ako by ju vlastne ani nemala.

„Jedlo máte na šporáku, núdzové kontakty na chladničke. Pár hodín osamote, prosím,“ napísala modelka k sexy záberu. Je to možno vtipná zhoda okolností, ale týždeň dozadu zverejnila modelka na svojej sociálnej sieti fotografiu s veľmi podobnou atmosférou. Ležiac v posteli, hore bez, len v nohavičkách. A približne o polovicu mladšia.

S týmto záberom si zaspomínala na časy, keď sa ešte kampane a módne fotky fotili na klasický film a polaroidy. „Dnes sa všetci vrhnú k monitoru, to už nemá svoje kúzlo. Polaroidy boli super,“ napísala Peštová.

Nás, samozrejme, zaujalo aj porovnanie týchto dvoch podôb jednej z najznámejších modeliek, ktorá nezaháľa ani v súčasnosti. Dôkazom je, že len pred pár mesiacmi nafotila exkluzívnu kampaň na spodnú bielizeň pre značku Victoria's Secret.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #bielizeň #modelka #Daniela Peštová #sexy

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...