Peštová vytiahla na svet fotku z maturitného tabla! Spoznali by ste ju vôbec?

Zdá sa, že česká topmodelka Daniela Peštová sa veľmi rada vracia do minulosti. Nedávno to bol záber z módneho fotenia, ktoré absolvovala ako zvodná kráska v úvode kariéry, teraz zašla ešte ďalej...

28.05.2020 10:45
debata

Manželka slovenského hudobníka Pavla Haberu, ktorá patrila medzi najslávnejšie české modelky, na svoj Instagram zavesila záber z maturitného tabla. Čiernobiela fotografia zachytáva pôvabnú blondínku, v ktorej by ste však dnes len ťažko hľadali štýlovú plavovlásku s dlhými rovnými kaderami a v kúskoch od luxusných značiek.

„Nesmejte sa. Toto je moja fotka z maturitného tabla (z minulého storočia). Príde mi to ako večnosť,“ komentovala s humorom Peštová zverejnený záber. Dodala tiež, že drží palce všetkým maturantom, ktorí sa tento rok púšťajú do skúšok dospelosti za výnimočných okolností. Maturity totiž poznačili opatrenia súvisiace s koronavírusom.

Topmodelka Daniela Peštová. Foto: Swarzkopf Elite Model Look
Topmodelka Daniela Peštová sa stala čestnou predsedníčkou poroty. Topmodelka Daniela Peštová.

Peštová oslávi tento rok okrúhle päťdesiate narodeniny, čo znamená, že od jej maturít uplynulo už viac ako tridsať rokov.

Nestarnúca modelka, ktorá len nedávno opäť spolupracovala na veľkej kampani pre Victoria's Secret, je dnes už mamou dvoch dospelých detí, syna Yannicka a dcéry Elly, a jedného tínedžera, jedenásťročného Paula Henryho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Daniela Peštová #maturitné skúšky #hviezdy po rokoch

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....