Najslávnejšia bacuľka o synovi: Som silná a nebojácna vďaka tebe

V januári priviedla jedna z najslávnejších "plus size" modeliek na svet svojho prvého potomka.

03.06.2020 00:00
Tehotná topmodelka Ashley Graham v bodkovanej... Foto: ,
Topmodelka Ashley Graham.
debata

Syna porodila svojmu manželovi, Justinovi Ervinovi. Aktuálne pre magazín Harper’s Bazaar opísala, ako jej materstvo zmenilo život aj pohľad na okamihy, ktoré prežíva.

Zamerala sa na to, že materstvo pre ňu znamená veľkú zodpovednosť. Mať malé dieťa v čase, kedy zúri koronakríza, nie je podľa jej slov ľahké. „V tomto zvláštnom čase som mala tiež dosť času premýšľať o svojej veľkej zodpovednosti v pozícii matky. Vychovávať ťa znamená byť silná a nebojácna a to isté vidím v tvojich čokoládových očiach, keď sa ti niečo páči (alebo nepáči), keď sedíš v detskej stoličke alebo pri tvojej nedočkavosti pri jedení. Vďaka tebe si vážim každý jeden moment, ktorý spolu prežijeme,“ napísala v liste svojmu synovi, ktorý uverejnil spomínaný magazín.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

those cheeks tho!!❤️‼️ love you all!!

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Opísala aj príznaky prenatálnej depresie, ktorými trpela. „Ak za 30 sekúnd prejdete od smiechu k plaču, pýtate sa samej seba, či sa máte dobre. Jednou z najlepších vecí, ktoré som urobila počas tehotenstva bolo, že som si našla tehotné kamarátky. Aj vďaka nim som zistila, že v tom nie som sama a upokojila som sa. V treťom trimestri som si začala tehotenstvo užívať.“

Počas tehotenstva sa Graham delila so svojimi fanúšikmi o zábery jej zväčšujúceho sa tela. „Realistické“ fotografie modelky sa stretli s nadšením u jej instagramových fanúšikov, ktorých má slávna hnedovláska vyše 10 miliónov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Ashley Graham

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...