Kto je tá krásna mamička? Také kratučké šortky nosí... Jasné, Irina Shayk

Slávna ruská rodáčka, 34-ročná modelka Irina Shayk, si materstvo užíva naplno.

05.06.2020 00:00
debata

Expartnerku herca Bradleyho Coopera fotografi „nachytali“ na ulici v New Yorku, ako sa prechádza so svojou malou dcérkou. Ruská modelka mala na sebe kratučné šortky a tak sa mohli okoloidúci pokochať pohľadom na nohy jednej z najsexi žien sveta. Na nohách mala obuté biele tenisky a tvár jej zakrývali slnečné okuliare.

Irina Shayk s dcérkou Leou v uliciach New Yorku. Foto: Profimedia
Irina Shayk Irina Shayk s dcérkou Leou v uliciach New Yorku.

V náručí niesla dcérku Leu, ktorá bola oblečená do leopardích vzorov. Otcom Ley je práve Cooper, ktorý tvoril so Shaykovou pár štyri roky, no v lete 2019 potvrdili rozchod, dôvod neuviedli. Ich dcéra, Lea De Seine, sa narodila v marci 2017.

Cooper, Rodák z Philadelphie a ruská supermodelka spolu začali randiť na jar 2015, pričom súkromie si dobre strážili. Spolu sa objavili na vyhlásení Oscarov v roku 2019. Irine pritom už jeden dlhoročný vzťah stroskotal, pred Cooperom 5 rokov randila s futbalistom Cristianom Ronaldom.

Modelka je stále žiadanou tvárou kampaní spodnej bielizne a plaviek, niekoľkokrát sa dostala aj do prestížneho Plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #modelka

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...