Stvorená pre plavky! Štíhla expartnerka DiCapria by ich nemala ani vyzliekať

Krásnej nemeckej rodáčke Toni Garrn (27) sa darí vo všetkých oblastiach.

08.06.2020 00:00
debata (3)

Pred pár mesiacmi sa 27-ročná blondínka zasnúbila s hercom Alexom Pettyferom, ktorý ju požiadal o ruku romanticky, priamo na Vianoce. Okrem toho sa nežnej blondínke darí aj pracovne – dôkazom je ďalšia módna kampaň, ktorej je hlavnou hviezdou. Tento raz ide o značku plaviek AllSisters.

Modelka Toni Garrn v kapani pre  AllSisters. Foto: Profimedia
Toni Garrn Modelka Toni Garrn v kapani pre AllSisters.

Svetlo sveta uzreli krásne čierno-biele zábery slávnej blondínky, ako v plavkách novej kolekcie pózuje na pláži. Dlhonohá a štíhla modelka strieda jednu sexi pózu za drujou a naozaj sa je na čo pozerať. Pre plavkovú módu je krásne telo mladučkej modelky ako stvorené.

Ako však priznala pred časom v rozhovore pre magazín Vogue, jej stravovanie je naozaj prísne – a tak sa môže potom pýšiť aj takýmito zábermi. „Keďže si musím dávať extrémny pozor na to, čo zjem, snažím sa všetko robiť bezlepkové, bez cukru, vegánske a čo možno najzdravšie,“ opísala.

Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až teraz, po boku spomínaného Pettyfera.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #Toni Garrn

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...