Čo spravilo tehotenstvo s krásnou Holanďankou? Zdravá a sexy... ako dlho nie

Koncom minulého mesiaca sa podelila s fanúšikmi o šťastnú novinku. Modelka Romee Strijd sa stane mamičkou. Dnes je už aj známe pohlavie dieťatka.

25.06.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We can’t wait to meet our little girl

Príspevok, ktorý zdieľa Romee Strijd (@romeestrijd),

Budúca mamička prezradila na sociálnej sieti, že by sa jej o pár mesiacov malo narodiť dievčatko. „Skvelá vec na tom, že to bude dievčatko, je fakt, že pre dievča už máme meno,“ vyhlásila v krátkom videu na Youtube. Fotografiu z neho, na ktorej jej manžel strieka do vzduchu ružový sprej, zverejnila následne na Instagrame. „Ale zatiaľ je meno tajomstvo,“ komentovala výber kráska.

Jej profil na sociálnej sieti je od ohlásenia tehotenstva bohatší o pár záberov a na tých je jasné, že požehnaný stav tejto holandskej rodáčke nadmieru svedčí. Pribrala pár kíl, má plnší dekolt a vyzerá veľmi zdravo a sviežo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You’re the size of my favorite fruit now (swipe to see which one)

Príspevok, ktorý zdieľa Romee Strijd (@romeestrijd),

Plavovláska, ktorú preslávila najmä práca pre značku Victoria's Secret, sa pritom niekoľko rokov snažila otehotnieť, ale nedarilo sa jej to. Dokonca bola jeden čas celkom bez menštruácie. Niektorí kritici modelingového ideálu krásy tvrdia, že dôvodom bola určite jej štíhlosť a útle modelkovské proporcie. Sama Strijd to však vysvetlila pred časom v pomerne úprimných slovách na Instagrame.

„Môj život spočíval v tom, že som neustále cestovala, každý deň trénovala super zdravo jedla. Myslím si, že na svoje telo som vyvíjala príliš veľký tlak,“ komentovala 24-ročná Strijd, ktorá žije dlhé roky po boku partnera Laurensa van Leeuwena.

Topmodelka Romee Strijd na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Romee Strijd na archívnom zábere z roku 2017. Topmodelka Romee Strijd na archívnom zábere z roku 2017.

Podľa jej vlastných slov vyskúšala naozaj všeličo. Napokon to boli prírodné potravinové doplnky a akupunktúru, ale aj celková snaha zmeniť život k lepšiemu a zvoľniť tempo. „Aj preto budeme čoskoro traja,“ vysvetlila pred časom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...