Priehľadné kúsky bielizne na jednom z najsexi tiel! Áno, je to Irina

Mamička 3-ročnej dcérky, modelka Irina Shayk, dokáže očariť telom aj tvárou! Bol by hriech si ju neobzrieť!

01.07.2020 14:18
debata (2)

Ruská modelka Irina Shayk (34) už niekoľko rokov spája sily s talianskou značkou spodnej bielizne. Na svete je nová kampaň, jej hviezdou je opäť krásna Irina. V čiernych, jemne transparentných kúskoch, sa už čochvíľa bude usmievať z billboardov značky Intimissimi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The new Sveva bra by @intimissimiofficial #intimissimi #invisiblebra #ad

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk),

178 centimetrov vysoká Ruska už v roku 2007 vystriedala ako hlavná tvár spomínanej značky brazílsku krásku Anu Beatriz Barros. Dokonalé telo, zvodné pery a prenikavé oči – to značke ponúkla modelka, ktorá sa ako prvá Ruska objavila na titulke prestížneho Plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated. Zdobila ju v roku 2011.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Sveva bra is the ultimate balconette you can't miss. An invisible tulle bra that fits like a second skin. #intimissimi #italianlingerie #invisiblebra

Príspevok, ktorý zdieľa Intimissimi (@intimissimiofficial),

Je priam neuveriteľné, že slávna modelka je už niekoľko mesiacov oficiálne stále single. Potom, čo sa jej v roku 2019 rozpadol vzťah s hercom Bradleym Cooperom sa po jej boku oficiálne žiaden nový muž neobjavuje. Médiá dokonca začali skloňovať jej návrat ku Cooperovi, ktorý je otcom jej jediného dieťaťa, dcérky Ley. Tá prišla na svet v roku 2017. Cooper a Shayk začali spolu randiť v roku 2015. Ich vzťah tak vydržal štyri roky. Dvojica si spoločne posledný raz bok po boku oficiálne zapózovala počas Oscarov 2019.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...