Ako vyzerá bruško najsexi ženy roka 2012 po troch deťoch? To musíte vidieť

Tridsaťpäťročná modelka Bar Refaeli priviedla v januári na svet svojho tretieho potomka.

05.07.2020 00:00
debata (4)

Ako vyzerá telo jednej z najžiadanejších krások sveta dnes? Odpadnete! Štíhla ako prútik a po tehotenských kilách niet ani stopy! Svoje dokonalé bruško predvádza slávna blondínka na Instagrame, kde ju sleduje 3 milióny fanúšikov. Práve zábermi v bikinách svojich priaznivcov obšťastňuje v poslednom období pomerne často.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Same position. Different day.

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

Rodáčka z Hod ha-Šaronu sa zároveň delí aj o videá z jej tréningov, ktoré sú určite zodpovedné za jej tip-top krivky. K dvom dcérkam, Liv a Elle, začiatkom roka pribudol syn, ktorý dostal meno David. Medzi ratolesťami modelky je ročný rozdiel. Otcom jej detí je izraelský podnikateľ Adi Ezra, za ktorého sa krásna Bar vydala v roku 2015.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mom of 3 got 3 minutes alone.

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

Bar Refaeli sa objavila na obálkach prestížnych magazínov ako Elle, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan, GQ, Esquire, Glamour, Maxim alebo Harper's Bazaar. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012. Ako herečka sa predstavila v snímkach Session (2011) a Kidon (2013), preslávil ju aj niekoľkoročný vzťah s Leonardom DiCapriom.

Izraelská topmodelka Bar Refaeli na archívnej... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Bar Refaeli Izraelská topmodelka Bar Refaeli na archívnej snímke.

Začiatkom júna sa však na svetlo dostali aj šokujúce informácie o jej daňových únikoch. Po dvoch rokoch súdnych ťahaníc pre dlžnú sumu 2 milióny dolárov dostala modelka trest – 9 mesiacov verejnoprospešných prác. Jej mama, ktorá bola do únikov zapletená tiež, obišla horšie – na šestnásť mesiacov pôjde za mreže.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Bar Refaeli

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...