Prelomila tabu! Má 56 rokov a pózuje v bikinách v najslávnejšom magazíne

Médiá už výdatne informovali o tom, že v novom plavkovom špeciáli magazínu Sports Illustrated sa vôbec prvýkrát objavil transgender modelka. Ale pozornosť si určite zaslúži aj dáma menom Kathy Jacobs.

22.07.2020 09:00
debata (4)
zväčšiť Modelka Kathy Jacobs pózuje počas rozhovoru pre... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kathy Jacobs Modelka Kathy Jacobs pózuje počas rozhovoru pre médiá v júli 2020. Jacobs debutovala na stránkach plavkového špeciálu Sports Illustrated Swimsuit Issue vo veku 56 rokov.

Modelka, ktorá sa venuje tejto profesii od mladosti, nie je len taká obyčajná plážová kráska, ktorú by človek čakal v magazíne s kolekciami plaviek. Dôvod? Jacobs oslávila totiž už 56. narodeniny!

Kathy Jacobs má 56 rokov a v tomto veku sa...
Modelka Kathy Jacobs pózuje s dvoma magazínmi...
+2Modelka Kathy Jacobs pózuje počas rozhovoru pre...

Napriek tomuto veku nemá problém striedať na stránkach najznámejšieho plážového magazínu modelky o polovicu aj viac mladšie. A tiež nemá problém ich zatieniť. „Ľudí by ste nemali diskriminovať na základe veku alebo napríklad výšky či váhy,“ uviedla Jacobs v rozhovore, ktorý sprevádza príchod magazínu do stánkov. Päťdesiatšesťročná kráska ho robila vo svojom dome v Calabasas v Kalifornii a súčasne nafotila aj sériu nových promo-záberov.

V pohodlí svojho domova, vo zvodných šatách zvýrazňujúcich postavu a dekolt, pôsobí Jacobs azda ešte pôvabnejšie než na záberoch z magazínu, ktorý sa predáva od utorka. „Som skutočne šťastná, že mi dali šancu. Napriek tomu, že už mám svoj vek a nemám práve modelkovskú výšku. To sú presne dve veci, ktoré zmeniť nedokážete – vek a koľko meriate,“ komentovala v rozhovore pre Associated Press Jacobs.

Na titulnej strane, ktorá dlho zostávala tajomstvom, pózuje až trio krások. Teda, aby sme boli presní, každá sa dočkala aj vlastnej obálky a magazín sa tak predáva v štyroch rôznych verziách. Tento rok sa vedenie magazínu v čele šéfredaktorkou MJ Dayovou rozhodlo pre modelku a influencerku Oliviu Culpovú, jej kolegyňu Jasmine Sandersovú a modelku Kate Bockovú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It has been a long, long wait, but the time has finally come. @katebock, @goldenbarbie and @oliviaculpo are your SI Swimsuit 2020 cover models. The trio were photographed by @yutsai88 in one of the most beautiful places in the world, Bali, Indonesia, back in November. Did we mention the best part? Not only are we giving you one cover showcasing these extraordinary and empowering women together, but we also have three additional covers, one of each model individually. This marks a first for the brand: three powerful women. Four incredible covers. One groundbreaking issue. “These three women who make up the 2020 Sports Illustrated Swimsuit Issue are inherently unique but a solidarity exists among them in terms of their ambitions, goals and what they stand for,” says SI Swimsuit editor-in-chief @mj_day. #SISwim2020 is on newsstands and online Tuesday, July 21st! Head to the link in bio for more. @yutsai88 @tracymurphymua @jrugg8 @sooribali @cathaypacific #sooribali #cathaypacific

Príspevok, ktorý zdieľa Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #modelka #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Kathy Jacobs

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...