Dva týždne po pôrode! Žena snov nesklamala, postavičku blond Nemky by chcela mať každá

Jedna z najsledovanejších nemeckých hviezd, blond modelka a moderátorka Lena Gercke (32), sa pred dvoma týždňami stala po prvý raz mamou.

24.07.2020 00:00
Lena Gercke Foto: ,
Nemecká modelka a moderátorka Lena Gercke na archívnej snímke - počas gala večera Amfar.
debata (1)

Na svet priviedla dievčatko, ktoré dostalo meno Zoe. Aktuálne sa svojím fanúšikom, ktorých má na Instagrame 2,7 milióna, pochválila novým záberom – ukázala svoju postavičku po pôrode. Lena má na sebe nohavice a top z jej vlastnej kolekcie a ako vidieť, o svoje telo modelky sa čerstvá, len dvojtýždňová mama obávať nemusí ani v najmenšom. Slávna blondínka je štíhla ako prútik a takmer žiadne kilá navyše na nej už nevidieť. Za tento záber si vyslúžila množstvo obdivných komentárov od svojich fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No time to iron anymore ‍♀️ wearing the new @legerbylenagercke high summer collection - dropping this friday

Príspevok, ktorý zdieľa Lena Gercke (@lenagercke),

Správu o tehotenstve zverejnila sledovaná Nemka v januári. Otcom jej prvorodeného potomka je režisér a producent Dustin Schöne (35). S ním Lena oficiálne tvorí pár od apríla 2019.

Blond kráska, ktorá je miláčikom Nemecka, sa zrodila vďaka šou „Germany's next Topmodel“ v roku 2006. Z vychytenej modelky sa od roku 2006 dopracovala až na rolu úspešnej moderátorky. Veľké projekty si krásnu Lenu našli, okrem iného sa predviedla aj v šou „The Voice of Germany“ či „Deutschland tanzt!“.

V roku 2016 Lena Gercke zvíťazila v ankete nemeckého inštitútu na prieskum verejnej mienky, ktorý sa Nemcov pýtal na ich ženu snov. Opýtaní respondenti mali hľadať len medzi Nemkami. Oficiálne výsledky inštitút zverejnil na stránke „mafo.de“ a Lena nechala za sebou mená ako Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Heidi Klum či Toni Garrn.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lena Gercke

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...