Najodvážnejšie zábery kariéry! 18-ročná Kaia Gerber pózovala hore bez

Prezentovať sa vo vyzývavej a sexy podobe nie je jednoduché, ak ste ešte nedovŕšili plnoletosť.

27.07.2020 00:00
debata (4)

Americká topmodelka Kaia Gerber však už túto hranicu prekročila. A podľa niektorých fanúšikov prekročila s najnovšími zábermi aj ďalšie hranice.

Dcéra slávnej modelky Cindy Crawfordovej, ktorú mnohí porovnávajú s jej slávnou mamou, sa vôbec prvýkrát vo svojej kariére objavila pred objektívom nahá a hore bez. Sériu poriadne provokatívnych fotografií priniesol vo svojom najnovšom vydaní magazín Vogue Japan.

Gerber už na titulnej strane vydania na september 2020 provokuje v latexových legínsach a odvážnom čipkovanom tope, to hlavné však príde vo vnútri čísla. Čiernobiele zábery zachytávajú Gerberovú ako novodobú Amazonku, ktorá neváha tasiť zbrane v podobe kože, latexu, čipky a odhaleného tela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@voguejapan @luigiandiango

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Na jednom zo záberov je Kaia Gerber dokonca odfotená hore bez (nájdete ho v odkaze vyššie po kliknutí na šípku vpravo), túto fotografiu zdieľala aj na svojom profile na Instagrame. Séria si vyslúžila množstvo reakcií aj od jej celebritných kamarátov. Napríklad herečka Zoe Kravitz nadšene poslala emotikon so srdiečkami. „Wau,“ napísal zase dizajnér Marc Jacobs.

Ako prezradila Gerber, fotografie sú výsledkom jej posledného fotenia pred štartom karantény a vznikli tým pádom ešte v marci tohto roka. Vedenie magazínu si ich však šetrilo na zverejnenie až doteraz. Za objektívom stálo fotografické duo Luigi & Iango a styling mala na starosti Anna Dello Russo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #Instagram #modelka #Kaia Gerber #Vogue Japan

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...