Kate Moss v bikinách ukázala plnšie krivky. Figúra modelky? Pozrite sa na dcéru!

Kedysi kvôli nej robili protesty na prehliadkach módy, médiá o nej hovorili ako o vzore nezdravého stravovania, ktorý máta tínedžerskú generáciu. Ale pri tom všetkom bola Kate Moss jedna z najslávnejších modeliek.

07.08.2020 00:00
debata
Topmodelka Kate Moss (hore) a jej dcéra Lila... Foto: SA / IMP Features / Profimedia
Topmodelka Kate Moss (hore) a jej dcéra Lila Grace Moss na jachte na Ibize. Topmodelka Kate Moss (hore) a jej dcéra Lila Grace Moss na jachte na Ibize.

Na jachte neďaleko pobrežia Ibizy zachytili paparazzovia 46-ročnú hviezdu pred pár dňami na prenajatej jachte. Ich zábery potvrdzujú to, čo je vlastne známe už pár rokov. Kate Moss už dávno nie je žiadna vyziabnutá chodiaca „palička“. Britská rodáčka je plnokrvnou ženou s klasickými krivkami a udržiavanými tvarmi.

Moss sa na palube jachty predviedla v dvojdielnych čiernych bikinách, ktoré odhalili jej ženské tvary. Spoločnosť jej robil mladší partner Nikolai von Bismarck, ale tiež skupina priateľov a dcéra Lila Grace Moss.

Práve jej prítomnosť však v tomto prípade najviac upútala reportérov. Hoci sa ešte zďaleka nemôže pýšiť takou hviezdnou aurou a kariérou ako jej slávna mama, s modelingom už koketuje nejaký ten rok. A pohľad na ňu v dvojdielnych bikinách je zase akýmsi skokom v čase. Lila Grace totiž nepripomína svoju slávnu mamu len atypickou krásou, ale aj štíhlymi modelkovskými krivkami.

Topmodelka Kate Moss (v pozadí vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Matt Crossick
Topmodelka Kate Moss (v pozadí vľavo) a jej dcéra Lila Grace Moss Hack.a Topmodelka Kate Moss (v pozadí vľavo) a jej dcéra Lila Grace Moss.

V septembri oslávi dlhonohá blondínka plnoletosť, teda osemnáste narodeniny a to by vraj mohol byť moment, keď sa postaví aj na vlastné nohy. Ako však tvrdia zdroje z blízkeho Mossovej okolia, vzťah slávnej matky a dcéry je veľmi blízky a sú si navzájom najmä skvelými priateľkami.

Dôkazom je konieckoncov aj spoločná dovolenka, na ktorej už slávna dvojica stretla napríklad speváčku Ritu Oru. Spoločne s ňou a jej novým partnerom, režisérom Romainom Gavrasom, ich zachytili objektívy pred pár dňami na spoločnom obede v reštaurácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Kate Moss #Ibiza #Lila Grace

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...