Slávna modelka celkom nahá so synčekom! Kto ju zvečnil v intímnej chvíli?

Modelka Ashley Graham už v tehotenstve hrdo vystavovala svoje kypré ženské telo. A tentoraz sa k tomu pridal aj nádherný záber so synčekom. Objavil sa dokonca v magazíne Elle.

07.08.2020 09:25
debata (2)

Tridsaťdvaročná topmodelka a jej sedemmesačný syn Isaac ležia spoločne na posteli, obaja celkom nahí. Usmiata Graham si synčeka tisne k prsiam, kompozícia fotografie a Grahamovej póza je však nastavená tak, aby neboli odhalené žiadne intímne partie. O fotografiu sa pritom postaral samotný manžel modelky – režisér a producent Justin Erwin. Dôvodom je fakt, že takýto intímny moment nechcela vraj Graham zdieľať s nejakým najatým fotografom, ale práve so svojím životným partnerom a otcom jej syna.

Súčasťou materiálu pre magazín Elle je aj rozhovor s Grahamovou, ktorý viedla iná známa mamička a šoubiznisová hviezda – herečka Kristen Bell. Celebritná dvojica sa zhovárala o kariére, ale najmä o materstve a tiež o smutnom fenoméne takzvaného „mama-shaming-u“.

Reč je o nevyžiadaných komentároch a radách iných ľudí mamičkám na sociálnych sieťach. Často ide o krutú kritiku, zosmiešňovanie, alebo len kanonádu rád, ako sa máte o dieťatko starať a čo je pre neho najlepšie.

„Ak existuje otázka, ktorú je potrebné položiť, mamička sa ju určite opýta. Ale inak buďte ticho a nechajte každú matku, nech jednoducho na niektoré veci príde sama. Pranierovanie matiek na sociálnych sieťach sa absolútne vymklo kontrole,“ komentovala v interview Ashley Graham.

Doplnila, že uznáva, že každý má právo na svoj názor, ale ako matka dieťaťa si chce veci urobiť po svojom a nepotrebuje neustále počúvať dobre mienené rady alebo nebodaj ostrú či často neprimeranú kritiku. Zdá sa však, že táto jej snaha (spojená aj s materinským aktom) sa nestretla len s pochopením. Na Instagrame sa pod záberom nahej mamy so synom objavilo množstvo nadšených a pochvalných, ale tiež kritických reakcií.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Elle #Ashley Graham #záber #rodič a dieťa

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....