Bellucciovej krásna dcéra fotí reklamu v bikinách... nie je na toto ešte primladá?

Má len 15 rokov, ale už kráča v šľapajach slávnej mamy. Deva Cassel, dcéra herečky Monicy Bellucciovej a herca Vincenta Cassela, opäť spolupracovala so značkou Dolce & Gabbana.

12.08.2020 11:11
debata
Deva Cassel fotila reklamnú kampaň pre značku... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Deva Cassel fotila reklamnú kampaň pre značku Dolce & Gabbana. Deva Cassel fotila reklamnú kampaň pre značku Dolce & Gabbana.

Paparazzovia pred pár dňami pri talianskom jazere Como zachytili známeho francúzskeho herca s dcérkou Léonie, mladšou z dvojice dievčat, ktoré sa narodilo počas jeho manželstva s talianskou divou Bellucciovou.

Pätnásťročná Deva Cassel fotila pri jazere Como... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pätnásťročná Deva Cassel fotila pri jazere Como kampaň pre Dolce & Gabbana. Pätnásťročná Deva Cassel fotila pri jazere Como kampaň pre Dolce & Gabbana.

Dôvod, prečo sa otec s dcérami nachádzal pri vychýrenom mieste európskej smotánky, však bol aj praktický. Jeho najstaršia dcéra tu totiž fotografovala novú kampaň.

Rímsku rodáčku Devu, ktorá v septembri oslávi 16. narodeniny, fotografovali na člne neďaleko pobrežia – oblečená bola len v dvojdielnych bikinách s kvetinovou potlačou a pred objektívom predvádzala pózy ako pomerne skúsená profesionálka.

Aj vzhľadom na nízky vek tmavovlasej tínedžerky sa, samozrejme, ozvali aj kritické hlasy. Deva Cassel totiž na niektorých záberoch, ktoré vznikli pred pár dňami, pôsobí až príliš vyzývavo. Je však pravdepodobné, že finálne zábery v reklamnej kampani budú mať decentnejší nádych. Talianska značka a ani rodičia Devy si sotva môžu dovoliť byť súčasťou kontroverzie.

Deva Cassel však s talianskym duom Dolce & Gabbana, ktoré roky oblieka jej slávnu mamu, spolupracovala už pred pár mesiacmi. Stala sa totiž tvárou vône Shine, reklamu na ktorú si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #reklama #Dolce & Gabbana #Monica Bellucci #Vincent Cassel #Deva Cassel

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...