Trojica najkrajších Sloveniek vyrazila do kina! Obzrieť si víťazku v mini sa oplatilo

Len pred pár dňami Slovensko spoznalo novú Miss na rok 2020.

19.08.2020 11:00
debata (6)

V bratislavskej Inchebe si prvenstvo bez účasti divákov v sále vybojovala blondínka Leona Novoberdaliu. Pred objetívmi fotografov sa zjavila opäť, tento raz bez korunky.

Zľava: Druhá vicemiss Kristína Víglaská, nová... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Leona Novoberdaliu Zľava: Druhá vicemiss Kristína Víglaská, nová Miss Slovensko Leona Novoberdaliu a prvá vicemiss Viktória Podmanická na premiére českej komédie Štěstí je krásná věc.

Druhá vicemiss Kristína Víglaská, nová Miss Slovensko Leona Novoberdaliu a prvá vicemiss Viktória Podmanická si spoločne vyšli do kina. Svojou prítomnosťou skrášlili premiéru novej českej komédie Štěstí je krásná věc. Tá mala premiéru v jednom z bratislavských kín a zúčastnili sa jej aj jej hlavní predstavitelia snímky, Petra Hřebíčková a Karel Zima.

Trojica najkrajších Sloveniek na premiérový večer dorazila v čiernej farbe. Leona Novoberdaliu stavila na mini dĺžku a tak mohla opäť predviesť svoje sexi štíhle nohy. Práve dokonalou postavou očarila aj počas finálového večera, kedy zažiarila v plavkách. Pod jej modelkovskú postavičku je bezpochyby podpísaný aj šport, zvlášť joga, ktorej sa čerstvá Miss Slovensko aktívne venuje.

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu počas... Foto: Miss Slovensko
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu. Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu počas finálového večera.

Finále Miss Slovensko sa konalo v bratislavskej Inchebe bez účasti divákov a diváčok. Dôvodom bolo, že medzi účinkujúcimi sa mal potvrdiť koronavírus. Novú Miss sme spoznali 14. augusta, o moderovanie šou sa postaral Milan Zimnýkoval v spojení s Mariánom Čekovským.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #Leona Novoberdali

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...