Slávna Austrálčanka z Victoria's Secret sa pochválila novinkou! Bude z nej mama

Krásna blondínka Jessica Hart oznámila fanúšikom šťastnú novinku. S partnerom Jamesom Kirkhom budú rodičmi.

04.09.2020 15:00
Modelka Jessica Hart. Foto: ,
Modelka Jessica Hart.
debata

34-ročná modelka sa stane mamou. Novinkou sa pochválila na svojom Instagrame, kde rodená Austrálčanka zverejnila fotografiu s tehotenským testom, ktorý bol pozitívny – k záberu dopísala: „Takto som sa zobudila“. Modelku sleduje na Instagrame takmer 250 tisíc fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I WOKE UP LIKE THIS Thanks to @firstresponsepregnancy I was able to confirm (twice) that @jameskirkham and I are officially PREGNANT. We’re so super duper excited about this awesome news, especially at this time and amongst the mainly bleak news out there. What a blessing. We’re so unbelievably grateful and happy! It makes me think deeply about all the other mothers to-be out there at the moment that are struggling with access to doctors and healthcare at this time. I’d really love if everyone can JOIN ME in donating to @everymomcounts. Anything you can give really helps. This beautiful organization helps pregnant woman in need. I couldn’t imagine going through this without some support. THANK YOU in advance to all of you that click the link in my bio and donate whatever you can! I couldn’t be happier to be sharing this news with you. I love you all #Ad #FirstResponsePregnancy #6DaysSooner #MaternalHealth #PregnancyAnnouncement

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Hart (@jesshart),

Kariéra 34-ročnej krásky sa naplno rozbehla v roku 2012, keď podpísala kontrakt s módnym gigantom Victoria`s Secret.

Jej krása ohuruje nielen módnych tvorcov či fanúšikov módy. Pred rokmi padla do oka jednému z najbohatších dedičov sveta, gréckemu miliardárovi Stavrosovi Niarchosovi. Jej súčasným partnerom a zároveň otcom jej dieťatka je James Kirkham, ktorý je automobilovým pretekárom. Dvojica žije v Los Angeles. Fotografi ich prvý raz spoločne zachytili na Valentína v roku 2019, kedy sviatok oslávili na večeri. Zatiaľ, čo pre slávnu modelku ide o prvého potomka, jej partner, James Kirkham, už jedno dieťa má z predošlého vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Hart

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...