Devätnásť? Kaia Gerber ich oslávila celkom nahá! Teda, má aspoň čižmy...

Pripravená na zvádzanie? Zdá sa, že s pribúdajúcim vekom sa slávna modelka Kaia Gerber chce odviazať viac a viac. Narodeniny "oslávila" poriadne provokatívne.

04.09.2020 13:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

nineteen

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Vo štvrtok 3. septembra dovŕšila dcéra slávnej topmodelky Cindy Crawfordovej 19. narodeniny a pri tej príležitosti na to upozornila aj na svojom osobnom profile na Instagrame. Gerber tam zverejnila čiernobielu fotografiu z práce pre magazín Vogue Japan.

Na zábere pózuje ležiac celkom nahá, na nohách má vysoké latexové čižmy. „Devätnásť,“ znie stručný popis, ktorý k fotografii kráska pridala. V komentároch sa okamžite začali objavovať gratulácie, ale tiež odkazy o tom, ako sexi a zvodne tvár z titulných stránok módnych magazínov vyzerá.

Kaia Gerber sa len nedávno objavila medzi stovkou slávnych žien, ktoré ozdobili digitálne titulné strany magazínu Vogue Italia v rámci septembrového vydania. To sa nieslo tento rok celosvetovo vo veľmi špeciálnom znamení pod titulom Hope (Nádej).

Redakcie všetkých jazykových mutácií módneho magazínu sa dohodli na spoločnej téme, pričom každá prispela do nej jednou významnou fotografiou. Československý Vogue stavil na záber slovenského fotografa Michala Pudelku, na ktorom zachytil modelky, no pozornosť sústredil na Európsky strom roka, chudobínsku borovicu, ktorá „stráži“ zatopenú dedinu Chudobín v Českej republike a jej vek sa odhaduje na 350 rokov.

Modelka Kaia Jordan Gerber na prehliadke značky...
Mladá modelka a dcéra slávnych rodičov Kaia...
+16Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Philosophy di...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #narodeniny #Instagram #Kaia Gerber

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...