Takto vyzerať v šortkách by chcela každá! A to oslávi Alessandra Ambrosio čoskoro 40-ku

Iste, nie nadarmo patrí Alessandra Ambrosio medzi najlepšie platené modelky sveta.

13.09.2020 00:00
debata

V rebríčku magazínu Forbes sa v uplynulých rokoch objavovala medzi top kráskami sveta s niekoľkomili­ónovými ročnými zárobkami. Pohľad na jej telo, či už v bikinách alebo spoločenských šatách, priťahuje pohľady roky. A celkom zaslúžene!

Alessandra Ambrosio v uliciach Los Angeles. Foto: Profimedia
Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio v uliciach Los Angeles.

39-ročná Brazílčanka sa aktuálne nechala vidieť na ulici v Los Angeles, kde dlhodobo žije. Zrejme neexistoval nikto, kto by sa za ňou neotočil. Mohli za to kratučké šortky, v ktorých jej dlhé, štíhle nohy doslova spievali.

V minulosti ich predvádzala aj počas sledovaných šou značky Victoria's Secret, dlhé roky patrila medzi jej slávnych anjelov. Aj mimo pódií však dokáže zaujať a aktuálny záber je toho dôkazom.

O sexi fotografie však nie je núdza ani na jej Instagrame, kde ju sleduje vyše 10 miliónov ľudí. Bikiny, rovnako ako aj šortky, sú na jej postavičku ako stvorené. A krásna hnedovláska si to dobre uvedomuje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vamos a la Playa ⁉️☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio),

Takmer 40-nička vychováva dve deti – dcéru Anyu (11) a syna Noaha (7), ktorých otcom je modelkin bývalý partner, podnikateľ Jamie Mazur. V roku 2018 sa však ich cesty rozdelili po dlhých desiatich spoločných rokoch. Bez partnera však sexi modelka dlho nezostala, po rozchode sa po jej boku začal objavovať nový muž, Nicola Oddi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alessandra Ambrosio

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...