Dare Rolins sa splnil sen! Ocitla sa na titulke módnej biblie ako česká Madonna

Speváčka Dara Rolins je aj po rokoch v hudobnej brandži populárnou a relevantnou dámou. Patrí azda medzi najfotografovanejšie domáce celebrity, no dávny sen sa jej splnil až pred pár týždňami.

23.09.2020 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A presne tak, ako spievam vo Ver miSEN SA REALITOU MÔŽE STAŤ✨Neviem, či dokážem dosť dobre opísať svoje aktuálne pocity...ale tí, čo ma poznajú, moji blízki, vedia že je pár vecí, z ktorých som regulérne hotovááá. A pravdepodobnosť, že sa v jeden moment "pretnú" tri z nich, mi prišla vždy dosť nepravdepodobná:)). Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny @jpgaultierofficial pošle na fotenie kolekciu jeho originálnych, najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom, neverím...Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neveríím... A že sa to VŠETKO stane v Paríži, pri fotení VOGUE a navyše jeho titulky?!?! Čoooo? :)))Nemyslíš váážne. Ten časopis, za ktorý som utratila svoje prvé, hudbou zarobené marky v Západnom Nemecku?!?!:) Neverím a ešte stále som z toho v emočnej vývrtke. Neni, nebolo a nebude legendárnejšej biblie módy ako je tento časopis❤️. A malá Darinka si v nej vždy večer pri lampičke listovala a snívala o veľkom svete a dlhej ceste na ktorú je pripravená sa vydať ✨. To, že práve @vogueczechoslovakia bude časopis, ktorý ju raz celú zmapuje, vráti sa so mnou späť do úplných začiatkov, zabrzdí v momentoch, kde ešte nikdy nikto pred tým nebol, otvorí moje osobné poznámky, diáre, archívy fotiek- ma ale VTEDY naozaj nenapadlo... #VogueCS #OnlyInPrint #24thEdition #OctoberIssue #TimeIssue #Timeless #WeAreOpeningArchives #DaraRolins #JeanPaulGaultier #Paris #Archive #WatchMeNow Foto: @lucianbor; Editor-in-Chief: @andreabehounkova; Creative Director: @kralicek; styling: @albamelendo; modelka: @dararolins_vermi; vlasy: @hairpalacio (@capsuleagence_hmc); make-up: @enywhitehead (@callisteagency) #anditsoutNOW

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Rodáčka z Bratislavy sa po množstve titulných strán dámskych magazínov na oboch stranách československej hranice ocitla tentoraz na titulnej strane magazínu Vogue, presnejšie jeho československej jazykovej mutácie. Rolinsovú si vedenie redakcie vybralo za hviezdu októbrového vydania.

„Neviem, či dokážem dosť dobre opísať svoje aktuálne pocity… ale tí, čo ma poznajú, moji blízki, vedia, že je pár vecí, z ktorých som regulérne hotová,“ napísala na Instagrame nadšená Dara. To, že by sa v jednom momente pretli až tri z nich, vraj nepovažovala za reálnu. Až doposiaľ.

Speváčka Dara Rolins. Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Speváčka Dara Rolins. Speváčka Dara Rolins.

„Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny Jean Paul Gaultier pošle na fotenie kolekciu jeho originálnych, najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom, neverím… Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neverím… A že sa to všetko stane v Paríži, pri fotení Vogue a navyše jeho titulky! Čooo? Nemyslíš vážne,“ pokračovala vo svojom komentári Dara Rolins.

Priznala sa, že práve za magazín Vogue utratila ešte kedysi dávno prvé hudbou zarobené peniaze marky v Západnom Nemecku. „Neni, nebolo a nebude legendárnejšej biblie módy ako je tento časopis,“ doplnila 47-ročná speváčka, ktorá sa (ako už vyplýva z jej slov) ocitla na titulnej strane v jednom z modelov francúzskeho tvorcu Jeana Paula Gaultiera. Vo vnútri magazínu by sa potom mali nachádzať aj zábery v slávnom korzete, v ktorom kedysi svet šokovala speváčka Madonna na turné Blond Ambition.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Vogue #titulná strana #Dara Rolins #Jean Paul Gaultier

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...