Zásnuby ako z filmu: Krásna Jasmine zažila poriadny šok a potom... šťastie!

Modelka a bohatý úspešný fešák po jej boku - v tomto duchu možno vnímať aj vzťah krásnej Jasmine Tookesovej, ktorá už nejaký ten mesiac tvorí pár s Juanom Davidom Borrerom. Od pondelka sú zasnúbení.

28.09.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Si, mi amor! ♥️ We’re engaged!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmine Tookes (@jastookes),

Ako informoval portál magazínu Vogue, Tookesovú požiadal o ruku jeden z vedúcich predstaviteľov spoločnosti Snapchat začiatkom týždňa a nebola to žiadna obyčajná žiadosť. „Bolo to absolútne prekvapenie,“ komentovala modelka, ktorá sa preslávila prácou pre značku Victoria's Secret.

„Zobudila som sa okolo deviatej a chystala na moju pravidelnú sériu mítingov. Keď som skončila, zišiel dolu schodmi, povedal, aby som si zbalila pár vecí na výlet, vraj odchádzame o dve hodiny,“ opísala modelka situáciu z minulého pondelka.

To, čo sa odohrávalo ďalej, už znie doslova ako z filmu. Borrero vraj kráske zaviazol oči a vzal ju na niekoľko jej obľúbených miest, pričom na záver ich helikoptéra odviezla na osamelé miesto v púšti v Utahu, kde už čakal pripravený stôl a večera. „Krátka na to ma vzal na vyhliadku zo skaly a dolu bolu napísané WYMM? (z anglického Will you marry me?). V prvom momente som nevedela, čo myslí, ale potom mi došlo, že to je otázka Vezmeš si ma?“ prezradila tiež pre Vogue Jasmine Tookes.

Topmodelka Jasmine Tookes na prehliadke... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2018 Victoria's Secret Fashion Show - Jasmine Tookes Topmodelka Jasmine Tookes na prehliadke Victoria's Secret.

A aby Borrer potvrdil, že je súčasťou slávnej digitálnej platformy a má blízko k technológiám, na úplný záver si vraj nechal priviesť zásnubný prsteň pomocou dronu. Kráska dostala na ruku prsteň s obrovským oválnym diamantom z dielne klenotníctva Ritani. Jeho hodnota sa odhaduje na niekoľko stotisíc dolárov.

Kedy bude svadba, zatiaľ jasné nie je. Určite však nebude obyčajná, to si môžeme byť istí. Tookes a Borrer tvoria pár už štyri roky a ich priatelia tvrdia, že pôsobia ako stvorení jeden pre druhého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #partner #Instagram #Jasmine Tookes

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...