Znovu na pláži, v bikinách božsky zvodná! Brazílska kráska vie, ako na to...

Budúci rok oslávi okrúhlu štyridsiatku, ale pri pohľade na brazílsku rodáčku Alessandru Ambrosio sa toto číslo zdá ako hotový žart. Áno, vyzerá ako študentka.

29.09.2020 00:00
debata
Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v Santa... Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v Santa Monice predvádzala ukážkové krivky. Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v Santa Monice predvádzala ukážkové krivky.

Niekdajšia tvár značky Victoria's Secret patrí do skupiny brazílskych topmodeliek, ku ktorým bola príroda skutočne vľúdna a potvrdila to znovu na pláži – mieste, ktoré Ambrosio miluje a na ktorom ju vídať azda najčastejšie za posledný rok.

Aj počas uplynulého víkendu sa 39-ročná mama dvoch detí objavila vo vlnách na pobreží Santa Monicy a paparazzom predviedla svoju bezchybnú figúru v dvojdielnych plavkách. Pri jednotlivých momentkách, ktoré fotografi cvakali z úctyhodnej vzdialenosti, to vyzeralo doslova akoby Alessandra profesionálne pózovala. Modelka má skrátka predvádzanie sa v krvi a veľmi dobre vie, že aj na pláži musí vyzerať čo najlepšie. Na hľadáčiky fotoaparátov je pripravená azda v každej chvíli.

Posledné týždne pritom Brazílčanka trávi v spoločnosti svojej krajanky, rovnako príťažlivej dámy Camily Coelhovej, úspešnej influencerky a dizajnérky vlastnej značky. Obe dámy boli zachytené spolu pri plážovom volejbale či spoločnom debatovaní na pláži.

Ambrosio si posledné mesiace užila najmä súkromným spôsobom. Aj pre pandémiu koronavírusu sa veľa fotení či prehliadok nekonalo a tak si mohla modelka dovoliť oddychovať. Keďže v minulosti patrila medzi najlepšie platené modelky na svete, určite má našetrené a o budúcnosť sa obávať nemusí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Alessandra Ambrosio #hviezdy vo forme

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...