Nahé veľké dievča, vážení! Graham zvádza na Instagrame v Evinom rúchu

S nahotou rozhodne nemá problém a pre mnoho žien je aj vďaka tomu vzorom. Modelka Ashley Graham sa opäť podelila o šteklivý, ale tiež veľmi sebavedomý záber.

20.10.2020 00:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

nakie big girl

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Americká rodáčka a jedna z najznámejších modeliek s plnými krivkami zverejnila na svojom Instagrame fotografiu z vlastnej kúpeľne. Pózuje na nej pred zrkadlom a je celkom nahá, intímne partie sú rafinovane zakryté. „Nahé veľké dievča,“ napísala Graham k záberu a odmenou jej okrem iného bolo množstvo pochvalných príspevkov od užívateľov.

Tridsaťdvaročná modelka aj počas nedávneho tehotenstva viackrát pózovala pred objektívom celkom bez oblečenia a hrdo vystavila svoje telo s jeho pôvabmi aj nedokonalosťami. Pred časom sa Graham tiež rozhodla, že kampaň na jej vlastnú kolekciu plaviek bude zverejňovať bez retuše na fotografiách.

„Chcem, aby ľudia videli, ako v skutočnosti vyzerám. Každý má svoj vlastný príbeh,“ komentovala toto rozhodnutie pre magazín People. „Veľa žien, s ktorými sa zhováram, má problém so svojím imidžom, so svojím telom, so sebavedomím. Chcem, aby pochopili, že my všetci máme niečo, čo od nás spoločnosť chce zakrývať. Ale prečo by sme to mali robiť? Takže som tu s mojimi nedokonalosťami, ukazujem im a som na ne hrdá,“ dodala v interview Graham.

Vďaka jej prístupu a komunikácii problematiky okolo vnímania vlastného tela ju v minulosti zaradila aj na zoznam najvplyvnejších osobností.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Instagram #sebavedomie #Ashley Graham

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...