Olga Kurylenko reaguje na kritikov jej postavy: Toto odkázala hejterom!

Bola jednou z prvých známych osobností, ktoré potvrdili infikovanie sa novým koronavírusom. Po jeho prekonaní sa herečka a modelka Olga Kurylenko vrátila do práce. Kritiku, s ktorou sa stretla, však asi nečakala.

25.10.2020 14:00
debata (2)
Herečka Olga Kurylenko na archívnom zábere v... Foto: SITA/AP, Axel Schmidt
Olga Kurylenko Herečka Olga Kurylenko na archívnom zábere v kreácii Dior.

Ukrajinská rodáčka, ktorá začínala ako modelka v Paríži, sa nedávno rozhodla reagovať na všetkých neprajníkov a kritikov, ktorí riešia jej postavu. Samozrejme, z dôvodu, že sa im zdá príliš štíhla. Na jej sociálnych sieťach nie sú nezvyčajné odkazy o tom, že „vyzerá ako kostra“ a „mala by sa poriadne najesť“.

To sa však štyridsaťročnej kráske, ktorá sa v minulosti objavila aj v úlohe Bond-girl vo filme Quantum of solace, rozhodne nepáčilo. „Ľudia ma v komentároch neustále súdia za to, ako štíhlo vyzerám. Takže prvýkrát a naposledy vysvetlím svoj postoj k jedlu a aj to, aký zlý je body-shaming,“ napísala Kurylenko na sociálnej sieti.

„Písali by ste človeku, ktorý by napríklad vyzeral silnejšie, než by mal, že je tučný? Predpokladám, že mnohí z vás nie, pretože by vám to prišlo kruté. Tak prečo je podľa vás OK niekomu hovoriť, že je ,moc chudý', že vyzerá ako tyčka alebo, ako kostlivec, že sa potrebuje viac najesť, má, až príliš malý hrudník a mal by prestať hladovať. Prečo si myslíte, že je toto v poriadku? A prečo, preboha, predpokladáte, že človek, ktorý je chudý, neje,“ napísala rozhorčená ukrajinská hviezda na Instagrame a svoj príspevok zdieľala aj cez profil na Twitteri.

Podľa jej slov patrí medzi ľudí, ktorí vždy jedli dosť a viackrát za deň. Dôvodom, prečo je štíhla, je však zostava jej jedálnička. „Raz za čas si dať niečo nezdraví neuškodí, ale dôležitý je balans,“ komentovala Kurylenko, ktorá aj so štyridsiatkou na krku stále fotí aj pre módne magazíny. Naposledy tak urobila pre magazín Harper's Bazaar Korea. Práve zábery z fotenia, kde je oblečená len v latexovej čiernej kombinéze, vyvolali množstvo kritických odkazov jej sledovateľov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #kritika #Instagram #postava #Olga Kurylenko

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...