Najodvážnejšia bacuľka oslavuje! Ashley Graham má 33, nahoty ponúka stále viac

Modelka Ashley Graham oslavuje 30. októbra 33. narodeniny, jej uplynulý rok dostal celkom inú príchuť.

30.10.2020 00:00
Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení... Foto: ,
Topmodelka Ashley Graham.
debata

Uplynulý rok bezpochyby zmenil jej život – v januári sa totiž stala mamou. Svojmu manželovi, Justinovi Ervinovi, porodila syna. Ona sama vtedy na Instagram, kde ju sleduje 11,6 milióna fanúšikov, napísala: „O 6.00 v sobotu sa naše životy zmenili k lepšiemu. Ďakujeme vám za lásku aj podporu počas tohto neuveriteľného obdobia.“

Ani ako čerstvá mama sa nevyhýba odvážnym záberom, na ktorých vystavuje svoje telo. Často pred objektívom pózuje aj so svojím malým pokladom. Svoje telo plus size modelky ukazuje bez retuše, tak, ako ju stvorila príroda.

Pre modeling Ashley Graham jeden z agentov objavil už ako 12-ročnú doma, v meste Lincoln v štáte Nebraska, keď sa prechádzala po obchodoch. Hoci už vtedy nezapadala do klasického modelkovského vzorca, agent vytušil, aký potenciál sa skrýva v krásnej tmavovláske.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

nakie big girl

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Top úspechom jej kariéry však stále zostáva pózovanie pre magazín Sports Illustrated v roku 2015, kedy sa dostala na stránky Plavkového špeciálu, o rok na to, v roku 2016, sa objavila už na titulke ako vôbec prvá XXL modelka.

Od roku 2009 žije spokojne po boku Justina Ervina. Pred oltár sa postavili už rok po ich zoznámení, v roku 2010 a žijú spolu v manželstve bez škandálov. 18. januára 2020 sa stali šťastnými rodičmi syna Isaaca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Ashley Graham

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...