Chopra o triumfe na Miss World pred 20 rokmi: Len nech mi nespadnú šaty...

Meno aj tvár krásnej herečky Priyanky Chopry asi nie je neznáme ani slovenskému čitateľovi. Či už vďaka účinkovaniu pred kamerami, alebo manželstvu so spevákom Nickom Jonasom. Ale vedeli ste, že je to tiež bývalá Miss World.

08.11.2020 00:00
debata (2)
Priyanka Chopra v šatách Cristina Ottaviano... Foto: SITA/AP
Priyanka Chopra Priyanka Chopra v šatách Cristina Ottaviano počas udeľovania Zlatých glóbusov.

Presne dvadsať rokov uplynulo tento rok od momentu, čo indická rodáčka zvíťazila vo svetovej súťaži krásy. Na tieto chvíle si zaspomínala aj v novej relácii magazínu People pod názvom People in 10. V ňom si napríklad zaspomínala aj na menej príjemné momenty z toho večera a možno neprekvapí, že súviseli s jej garderobou. Chopra tŕpla strachom, aby jej šaty nespadli priamo na pódiu.

„Keď som vyhrala Miss World, šaty boli na mne doslova prilepené. Ale v momente, keď ma korunovali, potila som sa už tak, keďže to bol stresujúci večer, že sa páska z môjho tela odlepila,“ vysvetlila pre magazín. „Potom, keď som vyhrala a mala som sa prejsť po pódiu, držala som ruky v namaste pozdrave. Aspoň ľudia si to mysleli, ale v skutočnosti to nebolo namaste, ja som si držala šaty, aby mi nespadli,“ komentovala s humorom v relácii 38-ročná hviezda.

Za dve dekády od svojho víťazstva v súťaži krásy sa jej kariéra ubrala smerom k herectvu, pričom naposledy ju mohli diváci vidieť napríklad v romantickej komédii Isn't it romantic z produkcie Netflixu, ale tiež indickí fanúšikovia vo filme Sky is pink. Budúce plány pôvabnej manželky speváka Nicka Jonasa sú pritom ešte pestrejšie.

Azda najviac je však očakávaná adaptácia bestselleru indického sutora Aravinda Adigu Biely tiger, za ktorú Adiga dostal v roku 2008 prestížnu knižnú cenu Man Booker Prize. Sfilmovanie príbehu mal pod palcom opäť Netflix a na jeho obrazovky by mal prísť v januári budúceho roka.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Miss World #spomienka #Priyanka Chopra

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...