Z ruskej topmodelky gazdinká? Od štartu pandémie varím denne, tvrdí Vodianova

Patrí medzi najslávnejšie ruské krásky modelingovej brandže. Hoci v nej sa objavuje teraz už len sporadicky, Natalia Vodianova je neustále v centre pozornosti.

10.11.2020 00:00
debata
Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred prehliadkou značky Dior. Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred prehliadkou značky Dior.

Dôvodom je nepochybne aj jej súkromný život a ďalšie aktivity, na ktoré sa sústredili po skončení aktívneho modelingu. Vodianova roky pôsobí ako filantropka a má vlastnú nadáciu, no zaujímavá pre verejnosť je aj svojimi vzťahmi. Po nevydarenom manželstve s britským šľachticom a boháčom Justinom Portmanom, z ktorého pochádzajú jej tri staršie deti, sa modelka dala dokopy s Antoinom Arnaultom – synom tretieho najbohatšieho muža planéty Bernarda Arnaulta. A porodila mu ďalšie dve ratolesti.

Napriek tomu, že táto rodina rozhodne netrpí núdzou, ani v ich prípade vraj nebolo jednoduché prežívať obdobie karantény a lockdownu, ktoré priniesla pandémia koronavírusu. V rozhovore pre magazín Vogue sa modelka vyznala, že najväčšie obavy mala o svoju rodinu.

„Na začiatku roka vyzeralo všetko tak vzrušujúco, nabito, zaneprázdnene. Potom prišiel lockdown a na šesť mesiacov sa zrušilo takmer všetko. Bola som doma s mojou rodinou – čo bola pozitívna stránka toho celého. Ale asi ako každý, aj ja som prežívala stres a úzkosť kvôli budúcnosti,“ vysvetlila v rozhovore pre módnik.

V bežnom domácom fungovaní sa však snažila nájsť aj tie pozitívne stránky. Napríklad sa vrátila k vareniu. „Nevarila som možno päťnásť rokov, keď odštartoval covid19. Hoci by som to neopísala ako vášeň, variť som začala už ako šesťročná a bola som v tom celkom dobrá. V kuchyni sa cítim dobre a najmä užitočná, ak môžem variť pre moju rodinu. Od lockdownu som to robila denne,“ prezradila topmodelka, podľa ktorej je úžasný pocit, keď zistíte, že vás rodina potrebuje aj v tomto smere.

Vodianova však nezaháľala ani počas pandémie a rozhodla sa investovať do novej aplikácie, ktorá má pomáhať s meditáciou, uvoľňovaním stresu či dokonca so spánkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #modelka #Natalia Vodianova #lockdown

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...