Po boku Klumovej už zarezáva aj jej 16-ročná dcéra! V modelingovej šou

Už niekoľko týždňov je modelka Heidi Klum v rodnom Nemecku kvôli nakrúcaniu 16. série šou Germany's Next Topmodel.

10.11.2020 12:00
"America's Got Talent" Season 15 Red Carpet Foto: ,
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum.
debata (3)

Program, ktorý v minulosti vznikal v Los Angeles, sa tento rok pre pandémiu nakrúca v Berlíne. 47-ročná Klum už stojí pred kamerami, hoci tento raz to nešlo tak hladko, ako po minulé roky.

Aby sa dostala za hranice USA aj so svojimi deťmi – Leni (16), Lou (11), Johanou (13) a Henrym (14), musela sa v auguste obrátiť na súd, keďže ich otec, modelkin exmanžel Seal, bol proti ich vycestovaniu do Európy. Klum napokon súd vyhrala a tak sa už celá rodinka pohybuje po metropole Berlína. Samozrejme, nechýba ani jej mladý manžel, Tom Kaulitz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bring your Child to work day ❤️ #GNTM

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Pekná Klumovej dcérka Leni je tento rok, zdá sa, súčasťou spomínanej šou. Modelka zverejnila na Instagrame niekoľko videí – ako spoločne cestujú autom na nakrúcanie šou, pričom Klum sa svojej dcéry pýta, či jej bude počas šou pomáhať. Ona odpovedá: „Áno.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#GNTM ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Aká presne bude jej funkcia po matkinom boku neprezradila. Obe majú na zverejnenom videu rúška na tvári. Ako modelka ešte prezradila, pred nakrúcaním bol v pláne aj covid-test. Kedy presne stanica Pro7 novú sériu šou odvysiela, ešte nie je známe. Bude to však určite na jar 2021.

Klum má tri deti s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Seal si ju však počas ich manželstva osvojil. V roku 2019 sa pred oltár postavila s muzikantom Tomom Kaulitzom (31).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...