Novou Miss USA je kráska z Mississippi! Bikiny jej fakt pristanú, pozrite sa

22-ročná tmavovláska Asya Branch, ktorá v celoštátnom finále zastupovala štát Mississippi, získala titul Miss USA 2020.

11.11.2020 14:49
debata (5)

Súťaž sa konala v Memphise v Tennessee. Voľba kráľovnej krásy sa tento rok kvôli zúriacej pandémii o niekoľko mesiacov oneskorila. Minulý rok voľba Miss USA prebehla už v máji. Ako informoval magazín People, Asya Branch sa stala prvou Miss Mississippi tmavej pleti – víťazstvo v súťaži ju dostalo do celoštátneho finále.

Asya Branch sa stala  Miss  USA 2020. Foto: Profimedia
Asya Branch Asya Branch sa stala Miss USA 2020.

Minuloročná Miss USA, kučeravá Cheslie Kryst, v Memphise korunovala svoju nástupkyňu. Tú už čoskoro čaká sťahovanie do New Yorku, odkiaľ si bude plniť svoje povinnosti vyplývajúce z jej titulu, zároveň do New Yorku presťahuje aj svoje rozbehnuté podnikanie.

Aj keď je Asya Branch mladučká, jej životopis je poriadne „nabitý“ informáciami. Ako 17-ročná navštevovala letnú školu na Harvardovej univerzite, aktuálne vlastní kozmetickú značku s názvom Branch Beauty. Čerstvá Miss USA pochádza z ôsmich súrodencov, je v poradí šiesta. Jej otec pracoval v armáde, mama bola asistentkou učiteľa. Keď mala 10 rokov, otca zatkli v ich dome za únos a ozbrojenú lúpež, ona a jej súrodenci všetko sledovali z auta. „V ten deň sa naše životy navždy zmenili,“ povedala pre Empower Missippi. „Dovtedy sme mali sme krásny domov a skvelý život.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meet #MissUSA2020 @asyadanielle!

Príspevok, ktorý zdieľa Miss USA (@missusa),

Keď bol jej otec vo väzení, banka im zabavila ich dom. „Ľudia sa na nás pozerali rôzne, keď zistili, že môj otec je vo väzení. Cítila som hanbu,“ opísala pre spomínaný denník. Ako dodala, táto skúsenosť ju priviedla k myšlienke, aby pomáhala deťom, ktorých rodičia sa dostali do väzenia.

Ako víťazka súťaže Miss USA bude reprezentovať USA na svetovej súťaži Miss Universe. 69.ročník podujatia sa uskutoční v Južnej Afrike.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss USA #Asya Branch

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...