Kedysi predvádzala pre Victoria's Secret! Modelkovským mieram sa Tyra čoraz viac vzďaľuje

Jedna z najslávnejších modeliek sveta, Tyra Banks (46), roky predvádzala svoje sexi krivky na mólach či na titulkách najprestížnejších módnych magazínov.

27.11.2020 00:00
debata

Hviezda, ktorá o štyri roky oslávi okrúhlu 50-ku, už roky zvádza boj s kilami – občas sa ich zbaví, následne ich opäť naberie. Na aktuálnych záberoch, ktoré vznikli v jednom z parkov v Los Angeles, je telo slávnej Tyry opäť o čosi viac zaguľatenejšie.

Tyra Banks počas šou Victoria's Secret  v... Foto: SITA/AP, STEPHEN CHERNIN
tyra banks Tyra Banks počas šou Victoria's Secret v roku 2005.

V roku 2019 ešte ohurovala telom vo výrazných žltých bikinách na titulke prestížneho magazínu Sports Illustrated. O rok po tejto sexi titulke už pre Harper's Bazaar opísala, že nabrala takmer 12 kilogramov a do žltých bikín by sa už nezmestila. „Mám veľmi zaujímavý vzťah s jedlom. Musím povedať, že v mojom živote je to jedna z najdôležitejších vecí,“ priznala vtedy Tyra. Zároveň dodala, že vzdávať sa jedla neplánuje a stravovacie návyky nechce meniť.

Tyra Banks počas prechádzky v parku v Los Angeles. Foto: Profimedia
571214639 Tyra Banks počas prechádzky v parku v Los Angeles.

A tak celkom prirodzene jej hmotnosť ide hore. Počas prechádzky v parku, kedy mala na sebe modré tepláky a športovú mikinu, by v nej slávnu hviezdu z titulky Sports Illustrated spoznal málokto.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tyra Banks (@tyrabanks)

V roku 2018 ešte, po boku kolegýň Mel B či Heidi Klum, zarezávala v šou America's Got Talent. Na záberoch z toho obdobia má Tyra na sebe telo obopínajúce bordové šaty, ktoré veľmi jasne lemujú jej postavičku.

Tyra Banks prichádza na šou... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Tyra Banks Tyra Banks prichádza na šou "America's Got Talent" v Los Angeles.

V roku 2005 sa ešte štíhla ako prútik ukázala na pódiu slávnej šou Victoria's Secret. Aj počas slávnej šou však pred divákmi čosi ukrývala, opísala to v roku 2018 pre ‘E! News‘: "Keď som napríklad predvádzala pre ‚Victoria's Se­cret‘, svoj zadok som si zakryla. Ľudia si vždy mysleli: ‚Ach, ona je jeden z top anjelov, preto nosí vlečku alebo čosi podobné‘. Nie, len som takto skrývala moju celulitídu,“ povedala a dodala: „Celulitídu som mala odjakživa.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nadváha #Tyra Banks #Victorias Secret

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....