Krásna Gigi Hadid ukázala doposiaľ nezverejnené zábery s bruškom: Čakanie na dcérku

Už dva mesiace sú 25-ročná modelka Gigi Hadid a 27-ročný niekdajší člen skupiny „One Direction“, Zayn Malik, čerstvými rodičmi dcérky.

02.12.2020 00:00
debata

Jedna z najvychytenejších modeliek súčasnosti, ktorú na Instagrame sleduje vyše 61 miliónov ľudí, teraz fanúšikov potešila doposiaľ nezverejnenými zábermi z jej súkromného archívu.

Jedna z najlepšie platených modeliek sveta ukázala fotografie z augusta, na ktorých pózuje aj s partnerom a otcom svojej dcérky. Ide o jeden čierno-biely a dva farebné zábery s tehotenským bruškom. Modelka k fotografiám napísala: „August, čakanie na naše dievčatko.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Modelka sa zábermi s tehotenským bruškom začala pýšiť až vo vyššom štádiu tehotenstva, dovtedy sa bruškom na sociálnych sieťach nechválila. Aktuálne už fanúšikom ukazuje aj zábery s dcérkou, jej tváričku však pred svetom ukrýva.

Po príchode dcérky na svet sa v septembri o túto novinu obaja rodičia podelili na Instagrame. Zayn Malik vtedy napísal: „Naše dievčatko je tu, zdravé a krásne. Vyjadriť, ako sa teraz cítim, je nemožné. Láska, ktorú cítim k tejto maličkej osobe, je nad moje chápanie.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Slávny pár Hadid-Malik má za sebou niekoľko rozchodov, od decembra 2019 sú však opäť spolu. Médiami sledovaná dvojica sa naposledy rozišla v marci 2018, po osemnástich spoločných mesiacoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zayn Malik #Gigi Hadid

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...